• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #36490  autor: peters28
 21 gru 2005, 13:17
Witam, piszę do wszystkich z zapytaniem właśnie o ten telefon. Problem polega na tym że dostałem tą nokię N70 w prezencie, ale została ona zakupiona w Anglii w sieci vodafone i ma simlocka na tą sieć. Wiem może ktoś gdzie mogę ściągnąć simlocka aby działała mi w erze? Bardzo proszę o jakieś informacje ( najlepiej na GG 7085011) lub maila [email protected] Dziękuję wszystkim z góry.
Pozdrawiam
Piotr

#36498  autor: piotrz
 21 gru 2005, 13:48
no to masz wybór:
dać teraz 500zł gościowi z komisu, żeby wysłał ten telefon do Dejana Kaljevica, czekasz tydzień, a on ci przysyła telefon bez simlocka
druga możliwość: czekasz kilkanaście miesiący, aż program do zdejmowania simloka z tego telefonu będzie powszechniej dostępny i wtedy idziesz do komisu i ci zdejmują za 20zł

#36536  autor: Ish
 21 gru 2005, 15:32
piotrz pisze:no to masz wybór:
dać teraz 500zł gościowi z komisu, żeby wysłał ten telefon do Dejana Kaljevica, czekasz tydzień, a on ci przysyła telefon bez simlocka
druga możliwość: czekasz kilkanaście miesiący, aż program do zdejmowania simloka z tego telefonu będzie powszechniej dostępny i wtedy idziesz do komisu i ci zdejmują za 20zł
Sadze, ze wiecej czasu minie zanim cena zdjecia simlocka z tego telefonu spadnie do 20zl :wink:

#36923  autor: sinister_stirrer
 22 gru 2005, 17:58
Dlatego wolalem zakupic ten telefon w polsce bez simlocka i miec spokoj :)
Wiesz ze gwarancja na ten telefon jest nic nie warta w polsce?:) symbian lubi sie sypnąć :)

#37066  autor: nhm
 23 gru 2005, 13:20
piotrz pisze:no to masz wybór:
jest jeszcze opcja pod tytulem - simlocka sciaga operator po uiszczeniu oplaty za zerwanie umowy (w polsce to 500 PLN netto). Zreszta sam Dejan na ktoryms z forum proponuje takie rozwiazanie dla tych wszystkich ktorym nie chce sie lub nie sa w stanie wyslac telefonu do Belgradu :) Z tego co sie orientuje to sciaga on locki z hurtowych ilosci telefonow

- = n h m = -