• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #35283  autor: Chirek
 15 gru 2005, 23:52
Witam!
Mam do was taką prośbe wiem, że telefony najlepiej ocenic przez oko uzytkownika i dlatego prosze was powiedzcie co wiecie o noki 6600 bo zastanawiam sie czy jej nie kupic
Z góry dziekuje!:D

Obrazek

#35286  autor: ziomel
 16 gru 2005, 00:32
warto na pewno wkoncu symbian to symbian...tyle ze ten telefon jest juz dosyc stary wyszedl chyba w 2003 roku....moze jak juz jestes zdecydowany na symbiana...to ktorys z nowszych modeli...6630, 6680??...a w sprawie noki:
ZALETY
-duzy wyswietlacz
-symbian
-ogromny soft
-aparat(nie takie zle te fotki)
Wady
-brak mp3(ale mozna dograc sobie program i juz smigaja)
-wolny
-raczej przestarzaly chociaz caly czas modny:P

#35298  autor: piotrz
 16 gru 2005, 09:20
jako stału użytkownik tego telefonu nie będę wymieniał jego zalet, a wrażenia z korzystania z niej:
aparat nie jest jakiś super ale jak chcesz mogę Ci wysłać jakąś fotke z niego
klawiatura, jeśli nosisz w pokrowcu np.sylikonowym jest bardzo niewygodna. te klawisze są bardzo blisko siebie poustawiane ale mają takie "schodki", które zanikają po założeniu pokrowca.jednak gdy zdejmiesz pokrowiec klawiatura jest 20 razy lepsza.oczywiście przecież nie musisz kupować tego pokrowca
bateria to tak 2 minimum maks może 4? nie wiem dokładnie, dziś ją ładuje to Ci powiem do kiedy wytrzymała.
wyświetlacz jest bardzo fajny, wyraźny kolory są dobre.
jako duży minus tego telefonu uznam brak możliwości ustawienia mp3 jako dzwonek... wavy niby są ale to już dużo roboty.
jako drugą wade uznałem procesor- 104mhz w połączeniu z nowym symbianem daje taki efekt, że telefon jest dosć wolny.można się do tego przyzwyczaić, szczególnie jeśli wcześniej miało się telefon z symbianem, ale podczas pierwszego kontaktu pomyślisz "ale on wooolny"
soft- w moim półrocznym posiadaniu tego telefonu zawiesił on mi się tylko raz,może dwa razy, zawsze z mojego powodu (np. włączyłem za dużo programów).w każdym razie nie będziesz miał w nim kłopotów z softem
największą zaletą tego telefonu jest symbian.dzięki niemu ten telefon ze zwykłego, szarego telefonu, który niczym się nie wyróżniał, przemienił się w bardzo, ale to bardzo fajną komórkę

aha, przenoszę temat do symbiana

:)

#35329  autor: Chirek
 16 gru 2005, 14:18
>Wielkie dzieki za pomoc dodalem wam po jednym punkcie

[ Dodano: 2005-12-16 22:56 ]
Hej mam jeszcze jedno pytanie czy nokia ta ma wymienne obudowy i czy da sie samemu je zmienic czy trzeba korzystac z uslug komisu??

Obrazek