• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #286417  autor: Hawkey
 02 wrz 2008, 16:45
Witam,

mam pewien problem z nowo zakupioną nokią N82. Gdy odebrałem telefon, wgrałem sobie parę aplikacji, w tym GoChat (niby GG), gdy już zainstalowałem to na ekranie telefonu wyskoczył komunikat czy akceptuje regulamin GoChat, oczywiście wybrałem TAK po czym telefon się zawiesił, na nic nie reagował po czym wyjąłem baterie i włączyłem go od nowa i tak się zaczęło. Przy włączaniu jest tylko biały ekran na zmianę z czarnych i co chwile miga. Nie wiem o co chodzi dalej nie chce się włączyć, już nie wiem co mam robić, komputer go nie wykrywa na kablu pod usb ani na kablu pod baterie. Macie jakiś pomysł? Od razu powiem że gwarancja odpada bo jej nie mam (telefon był z Anglii).

Pozdrawiam

#286634  autor: JVoo
 03 wrz 2008, 22:10
Spróbuj uruchomić telefon bez karty pamięci. Jeżeli nadal nie będzie efektu to sformatuj telefon.
Gdy telefon będzie wyłączony to zastosuj kombinację klawiszy:
zielona słuchawka + klawisz * + klawisz 3 + przycisk ON/OFF
Te wszystkie klawisze musisz chwilę przytrzymać, telefon zacznie się uruchamiać i zostanie zresetowany do ustawień fabrycznych.

Bez Przycisków
[center]Obrazek[/center]

#286731  autor: Hawkey
 04 wrz 2008, 16:21
bez karty pamieci tez nie dziala bo probowalem, ale nie wiem jak sformatowac telefon bo za bardzo sie na tym nie znam, a telefonu nie wykrywa na kompie

#286739  autor: kowcio
 04 wrz 2008, 17:05
Hawkey pisze:ale nie wiem jak sformatowac telefon bo za bardzo sie na tym nie znam,
JVoo pisze:Gdy telefon będzie wyłączony to zastosuj kombinację klawiszy:
zielona słuchawka + klawisz * + klawisz 3 + przycisk ON/OFF
Te wszystkie klawisze musisz chwilę przytrzymać, telefon zacznie się uruchamiać i zostanie zresetowany do ustawień fabrycznych.

#286767  autor: Hawkey
 04 wrz 2008, 19:06
Działa!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) Dzieki wielkie uratowales moj telefon pozdro ;)