Witam . Jestem posiadaczem w/w telefonu od 3 dni . Mój problem polega na tym iż przy kręceniu fimów mam takie dziwne ścinki 1-2 sekundowe po czym znowu na chwile dobrze kreci film i zaraz znowu zaczyna sie przycinac obraz ... wraz z obrazem czas.... staje na te 2 sekundy lecz dzwiek caly czas sie nagrywa ... Niewiem co jest nie tak .. Taki sam problem z tego forum miał użytkownik "redharry" ponad miesiąc temu ... lecz nie udzielił mu nikt podpowiedzi ktora rozwiazala by jego problem ... z użytkownikiem "" redharry" niestety nie moge sie skontaktowac wiec niewiem czy jego problem został rozwiązany .... oto link do jego tematu : "http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=25696" . Chciałbym zaznaczyć że w pierwszy dzień jak nagrywałem filmy nic takiego nie miało miejsca dopiero od 2 dni mam taki problem . Nic jeszcze nie zdązyłem na nim zainstalowac wiec soft jest czysty pozatym przeisntalowałem dla pewności cały soft . Czekam na wasze rady .
- Wszystko, co związane z Symbianem
chyba kolego nie ma na to rady, bo nie jest to kwestia żadnych ustawień, pewnie to sprawa hardware, więc pozostaje ci tylko moim zdaniem oddać fona na gwarancję.
M0rgz pisze:Ok problem pomogl mi rozwiazac kolega z innego forum;) Trzeba bylo sformatowac pamiec masową telefonu
myślałem, że od takich rzeczy zacząłes, przecież to jest oczywiste, ze trzeba wszystko wyczyścić .A dopiero potem się pisze o problemie.