• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #248311  autor: hidi_master
 29 sty 2008, 13:59
Witam wszystkich serdecznie
Od 5 dni jestem dumnym posiadaczek telefonu Nokia E51. telefon sprawuje sie naprawdę dobrze. w domu i w pracy mam router radiowy wiec wi-fi w telefonie bardzo mi sie przydaje. net działa sprawnie i mimo ze wyświetlacz nie jest oszalamiajaco duży przeglądanie stron nie stwarza problemów. E-booki i filmy tez działają bez zarzutu. minusem telefonu jest brak drugiej kamery. kiedy korzystam z video rozmowy mogę albo widzieć albo być widzianym. w domu opatentowałem rozmowę przy lustrze ale i tak nie jest to za wygodne. No i moje pytanie do Was. Nie mogę zmienić ostawień klawiszy. chodzi mi o ten duży środkowy i strzałki wokół niego. mam kolo siebie 3 przyciski do książki telefonicznej co wcale mi sie nie uśmiecha.nie znalazłem opcji zmiany tych klawiszy.czy można coś z tym zrobić ??
Dziekuje za pomoc i Pozdrawiam
Od moda:pamiętaj by tematy zakładać wten sposób. poprawiłem
Ostatnio zmieniony 29 sty 2008, 15:51 przez hidi_master, łącznie zmieniany 1 raz.

#248387  autor: malykciuk
 29 sty 2008, 20:13
a w instrukcji patrzyles... ??

#249878  autor: DiAbOlO
 07 lut 2008, 15:20
hidi_master, zapewne masz wyłączony aktywny tryb gotowości bo przy włączonym to na pewno nie będzie takiej możliwości, gdyż prowadzisz kursor po ikonkach pulpitu.
Gdy masz wyłączony tryb gotowości, wówczas masz możliwość ustawienia każdego kierunku kursora pod własne potrzeby.
Standardowo:
góra i dół -> kontakty,
w lewo -> nowa wiadomość sms,
w prawo -> kalendarz.

Ścieżka dostępu: Menu -> Ustawienia -> Ogólne -> Personalizacja ->Tryb Gotowości.

Musisz mieć wyłączony Aktywny Tryb Gotowości by móc ustawić owe klawisze.
Gdy już to zrobisz to wchodzisz do Kl. Szybk. Wyb. i tam sobie manipulujesz...

...:::DiAbOlO:::...