• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #237662  autor: adiq1033
 05 gru 2007, 22:49
Witam wszystkich. Mój problem dotyczy Nokii N73. Nie wiem czy to wada softu ( która wcześniej dawała się we znaki ), czy może telefonu. Dziś samowolnie wyłączyła się, mimo iz na wskaźniku baterii widniały cztery kreski. Udało się uruchomić telefon, została jedna kreska. Schowałem telefon do kieszeni, po wyjściu ze szkoły zauważyłem zmianę, wskaźnik wzrósł o jedną kreskę w górę. Zaraz po tym zajściu, kolega poprosił mnie o przesłanie kilku dzwonków za pomocą Bluetooth, zgodziłem się. Przesłałem dwa mniejsze dzwonki ( rozmiar ok. 1 mb ) po czym wyświetlił się komunikat "słaba bateria". Po przyjściu do domu, chciałem do rozładować. Włączyłem odtwarzacz mp3, jednak nie mogłem zmienić w nim regulacji głośności ! Korzystałem ze standardowo zainstalowanego odtwarzacza. Mogę zmieniać poziom głośności w filmach. Więc o co chodzi ? Telefon leżał z włączonym Bluetooth od godziny 16, aż to 21, nie rozładował się. Pisząc tą wiadomość, telefon nadal jest w trybie gotowości. Nie wyłączył się, została jedna kreska. I moje pytanie brzmi, w czym jest problem ?

#237665  autor: Forest
 05 gru 2007, 23:15
adiq a może by tak zrobić porządek z Twoją N-ką ;) Ja ostatnio robiłem formata, polecam bo telefon lepiej śmiga ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#237702  autor: adiq1033
 06 gru 2007, 12:41
Formatowałem ją jakiś miesiąc temu, nie wgrywałem nic ostatnio, co mogło by zaszkodzić mojej słuchawce.

#237706  autor: Forest
 06 gru 2007, 13:16
Ja ostatnio miałem taki problem, że nie wyświetlały mi się ikonki na pulpicie. Format pomógł. Też zrób format. Co z tego, że robiłeś formata miesiąc temu, może znowu się telefon posypał :P

PS. Czemu korzystasz z standardowego odtwarzacza? Jukebox jest o 1000% lepszy ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#237713  autor: adiq1033
 06 gru 2007, 13:40
Forest pisze:PS. Czemu korzystasz z standardowego odtwarzacza? Jukebox jest o 1000% lepszy ;)
Nie podoba mi się, wolę standardowy.
Forest pisze:ormat pomógł. Też zrób format.
Okay, ale nie w najbliższym czasie. Dzięki za pomoc.

#237912  autor: karolzet
 07 gru 2007, 15:55
Forest pisze:Jukebox jest o 1000% lepszy
I cichszy :P

Skoro w innych aplikacjach działa regulacja głośności to to raczej nie hardware. Wgraj najnowszy, niebrandowany soft, jest bardzo dobrze dopracowany moim zdaniem.