• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #223036  autor: komar
 24 wrz 2007, 15:49
dzwoniłem wczoraj do paru osób i nikt mnie nie słyszał chyba problem z mikrofonem... po wyłaczeniu wsyztko wróciło do normy... co mam robic???
oddac do serwisu???czy tak zostawić...

#223045  autor: MarCjaho
 24 wrz 2007, 17:00
komar pisze:co mam robic???
Gdy problem, się będzie powtarzał to serwis, a jak wszystko będzie już ok to zostawić. Proste. :wink:
 #223102  autor: lennox2
 24 wrz 2007, 20:45
komar pisze:dzwoniłem wczoraj do paru osób i nikt mnie nie słyszał chyba problem z mikrofonem... po wyłaczeniu wsyztko wróciło do normy... co mam robic???
To nie problem z mikrofonem, a jakaś aplikacja tak miesza. W moim przypadku była to Live PVR, która od czasu do czasu coś tam blokowała i skutek był taki, że ja słyszałem wszystkich, do których dzwoniłem, ale oni mnie za cholerę!
Oczywiście kiedy resetowałem telefon, wszystko wracało do normy.

Problem skończył się, kiedy odinstalowałem tą aplikację, a w jej miejsce zainstalowałem inną "nagrywarkę".

Sądzę więc, że i u Ciebie mamy do czynienia z podobnym problemem :D

Odi profanum vulqus et arceo

#223108  autor: adiq1033
 24 wrz 2007, 20:58
Sformatuj telefon i napisz czy problem się powtarza. Jak wspomniał lennox2, moze to być spowodowane gryzącą sie aplikacją. Miałem podobny problem - efektem było częste zawieszanie się telefonu.

#223120  autor: lennox2
 24 wrz 2007, 21:26
adiq1033 pisze:Sformatuj telefon i napisz czy problem się powtarza. Jak wspomniał lennox2, moze to być spowodowane gryzącą sie aplikacją. Miałem podobny problem - efektem było częste zawieszanie się telefonu.
Format telefonu i/lub karty jest ZAWSZE dobrym pomysłem; to częste lekarstwo na wiele bolączek naszych telefonów i brak wystarczającej ilości ramu... Z tym, że w moim przypadku nic to - jeżeli chodzi o ten konkretny przypadek - nie dało niestety...

Odi profanum vulqus et arceo

#223463  autor: komar
 26 wrz 2007, 13:10
oki zobaczymy co i jak narazie jest ok a co do aplikacji to nie instaluje zadnych na telefonie mam tylko jedna do autoblokady klawiatury :)