• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #222378  autor: saygon
 22 wrz 2007, 09:27
Witam,
Mialem pecha N73 wpadlo mi do bagna. ODdalem do autoryzowanego serwisu Nokia i stracilem gwarancje :( Osuszyli ale nie dalo sie nic zrobic bo modul kamera-aparat do wymiany i filtry na plycie glownej.
I teraz gosc mi mowi, ze autoryzowane serwisy nie wymieniaja modulu i filtrow. Zadzownilem do serwisu 2kroki a tam gosc mowi 200-300 zl ale bez gwarancji. Dzwonie do KDT a tam mowi ze daja miesiac gwarancji.
Co myslicie czy warto dawac do naprawy zeby odzyskac aparat foto czy tez darowac sobie bo moga gorzej zepsuc? Moze znacie dobry tani serwis w Wawie ktory naprawi z gwarancja? Prosze o pomoc.

Dzieki i pozdro,
SaYgon

#222920  autor: maniek6600
 23 wrz 2007, 22:00
Mi w komisach powiedzilei jak poszedlem z kolegi telefonem bo mu bateria zarł ze to nie widomo czy woda nie narobila powazniejszego defektu ktory moze sie okazac za 5 miesiecy..NIe wiem czy tak jest ale kolega sprzedal ten telefon za grosze jakis rok temu a kupujacy pisal ze rok po kupnie telefon dziala idealnie.

#222976  autor: saygon
 24 wrz 2007, 09:16
Dzieki. no to mam szkopul, ale jesli jest tak jak mowisz i mam puscic za grosze ten telefon, to moze sie uda i sporbuej go naprawic - tzn ten aparat albo wymienic na uzywany - ciekawe czy sie ktos zgodzi i za ile :)

[ Dodano: 2007-09-24, 09:43 ]
ale, czy ten Twoj kumpel czy tamten gosc oddawal telegfon do serwisu zeby wyminieli naprawili go? Bo to wazne....