• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #222132  autor: Siemq
 20 wrz 2007, 15:05
Od kilku dni mam ten telefonik, oceniam go bardzo wysoko. Mam jedynie problem z wgrywaniem mp3 całymi folderami wraz z okładkami płyt(jak wgrywam wewala wszystko do foldera nieznany wykonawca...). I takie pytanie przy okazji czy nie zna ktoś gry pasjans na ten typ komórek, tzn z dotykowym wyświetlaczem(psajans typu tego w spv m3000).
THX za odpowiedzi i odrazu sorry jeżeli już było bo wiem że gdzies o tym czytałem ale nie moge tego znaleść...
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2007, 19:01 przez Siemq, łącznie zmieniany 1 raz.
 #222154  autor: Animatter
 20 wrz 2007, 18:24
Siemq pisze:Mam jedynie problem z wgrywaniem mp3 całymi folderami wraz z okładkami płyt(jak wgrywam wewala wszystko do foldera nieznany wykonawca...
Musisz dobrze potagować albumy. W kazdym albumie powinny byc mp3 potagowane identycznie - tzn wykonawca, tytul albumu i nazwa. Wtedy ladnie caly album bedzie pod jedna ikonka w tel.
Co do okladek to był już temat:
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=18691

#222157  autor: Siemq
 20 wrz 2007, 18:54
animatter - zaraz spróbuje i powalcze z tym jeszcze raz;] a i dzieki za ten temat właśnie go znalazłem . THX za szybką odpowiedż

aha mam jeszcze pytanie dotyczące zmiany trybów przy kablu usb, tzn od czego zależy jak jest zwykły lub szybki przesył danych bo nie moge tego zmienić już po podłączeniu kabla do komputera.(przez opcje na komórce nie idzie) THX za odp

#222163  autor: Animatter
 20 wrz 2007, 19:16
Siemq pisze:aha mam jeszcze pytanie dotyczące zmiany trybów przy kablu usb, tzn od czego zależy jak jest zwykły lub szybki przesył danych bo nie moge tego zmienić już po podłączeniu kabla do komputera.(przez opcje na komórce nie idzie) THX za odp
Hmm, szybki transfer danych sluzy wlasnie do kopiowania danych typu muzyka i filmy. Tryb zwyly sluzy np synchronizacji, aktualizacji tela, wykorzystywaniu go jako modem etc.
A zmienic sie da, po podlaczeniu kabla na gorze kolo ikony zasiegu powinien pojawic sie symbol kabelka, daj na to i mozesz wtedy zmienic...