• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #222077  autor: ywis
 20 wrz 2007, 09:41
Witam!

Chcę zakupić adapter taki który będzie miał funkcję odbierania połączeń podczas gdy będę miał słuchawki na uszach i który będzie posiadał od razu wbudowany mikrofon, a do tego jakieś słuchawki na których dźwięk był by czysty z dobrym basem i sopranem, żeby dobrze oddzielał dźwięki zewnętrzny po założeniu słuchaweczek na uszy.

p.s. Co do adaptera, to jeśli nie będzie żadnego takiego jak z funkcją odbierania i mikrofonem, to jaki polecacie bez tych funkcji? Oczywiście żeby nie był jakiś badziew i podróba.

p.s.2, nie wiem czy w dobrym dziale to daje, ale nie pasuje mi to do "jaki telefon wybrać", a działu dotyczącego akcesorii nie ma, a więc pozwoliłem sobie ten temat dać tutaj, jeśli jest w złym miejscu, to proszę przenieść do odpowiedniego.

#222082  autor: Blox.
 20 wrz 2007, 10:07
Polecam adapterek Nokia AD-46 ma klawisz odbioru wbudowany mikrofon i klawisze regulacji głośności (niestety moja N6630 nie obsługuje ich :cry: ) Do tego mam słuchawki Noki HS-16 które dla mnie grają wyraźnie i czysto. Przez taki zestawik bardzo miło mi się rozmawia słuchawki na uszach mikrofon przy pasku a nikt nie narzeka że mnie słabo słyszy:)

#222088  autor: ywis
 20 wrz 2007, 10:36
Blox. pisze:Polecam adapterek Nokia AD-46
Tylko pytanie czy współpracuje z E61?

Natomiast jeśli chodzi o słuchawki, to nie interesują mnie słuchawki marki Nokia, bo to jeden wielki shit, chodzi o jakieś konkretne propozycję.

#222091  autor: Blox.
 20 wrz 2007, 10:50
Adapterek ma normalny standartowy PopPort:) Więc nie ma opcji aby nie pasował :]
Co do słuchawek to jestem z nich zadowolony ale każdy może wybrać coś innego, podobny temat był już tylko tyczył się innego telefonu ale poczytać można:) TU

#222114  autor: piotrz
 20 wrz 2007, 13:33
ywis pisze:, a do tego jakieś słuchawki na których dźwięk był by czysty z dobrym basem i sopranem, żeby dobrze oddzielał dźwięki zewnętrzny po założeniu słuchaweczek na uszy.
w sumie do e61 wystarczą ep-630. mają wszystkie te cechy. jeśli chcesz lepsze słuchawki, to zobacz senheisser cx300 (poniżej 120zł to podróby) no i Crossroads Mylarone XB. tylko że e61 nie wykorzysta jakości tych słuchawek.. :|