Czy w nokii N70 można zablokować klawiaturę lub włączyć autoblokadę?
- Wszystko, co związane z Symbianem
Do automatycznej bloakdy sluzy np. program autolock tu masz linka http://www.symbianos.pl/Aplikacje/Telefon/AutoLock/
Pewnie, żekoggi pisze:Czy w nokii N70 można zablokować klawiaturę
można zablokować klawiaturę...
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
to co wspomnieli koledzy jest prawidłowe, albo możesz jeszcze zrobić tak, narzędzia, ustawienia, telefon,ustawienia zabezpieczeń, telefon karta sim, i tam masz czas autoblokady :
ale to przecież jest blokada telefonu a nie klawiatury....podczas niej telefon jest jakby wyłączony...a przynjamniej nie dochodzą ani esemesy ani nie wiesz jak ktoś sie chciał dodzwonić...
przynajmniej tak było w 7650...potem nie chciało mi sie bawić z tymi blokadami standardowymi.
przynajmniej tak było w 7650...potem nie chciało mi sie bawić z tymi blokadami standardowymi.
ale to jest chyba blokada telefonu a nie kawiatury?dechomenon pisze:narzędzia, ustawienia, telefon,ustawienia zabezpieczeń, telefon karta sim, i tam masz czas autoblokady :
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Jest to blokada telefonu. Ale mozna przyjmowac polaczeniaprzemek910 pisze:ale to jest chyba blokada telefonu a nie kawiatury?dechomenon pisze:narzędzia, ustawienia, telefon,ustawienia zabezpieczeń, telefon karta sim, i tam masz czas autoblokady :
[ Dodano: 2007-09-15, 23:08 ]
przemek910, w kazdym telefonie mozna zablokowac klawiature, tak wiec nastepnym razem zamiast wypisywac tak oczywiste rzeczy do dopisz w jaki sposob. A jak nie wiesz to sie nie udzielajprzemek910 pisze:Pewnie, żekoggi pisze:Czy w nokii N70 można zablokować klawiaturę
można zablokować klawiaturę...
nic takiego nie ma miejsca po tym jak określisz czas....to się blokuj fon wbijasz kod, który sam możesz ustalić i masz aktywny telefon..nie ma z tym żadnych problemów jest to alternatywa dla autolockapiotrz pisze:ale to przecież jest blokada telefonu a nie klawiatury....podczas niej telefon jest jakby wyłączony...a przynjamniej nie dochodzą ani esemesy ani nie wiesz jak ktoś sie chciał dodzwonić...
Jak to nie ma, jak jest? Bzdury gadasz.Rychum pisze:babeo napisał/a:
Jak zrobić by przy każdym odblokowywaniu klawiatury nie trzeba było podawać kodu blokującego?
Przy auto blokadzie telefonu (nie mylić z blokadą tylko klawiatury) nie ma takiej możliwości.
babeo, dokładnej ścieżki Ci nie powiem, nie mam Symfiana pod ręką, ale powiem Tobie, jak to wygląda w zwykłych Nokiach: menu, ustawienia, ustawienia telefonu, kod zabezpieczający klawiaturę- nie (będziesz musiał podać wcześniej jeszcze raz ten kod). Poszukaj, jakoś podobnie musi być. Funkcja jest, ponieważ korzystał z niej mój kolega w N70

W nokiach z symbianem wygląda to troche inaczej niż w tych bez symbiana i jak napisałem nie chodzi mi o blokadę klawiatury, ale o auto blokadę telefonu, a to jest różnica.kowcio pisze:Jak to nie ma, jak jest? Bzdury gadasz.
babeo, dokładnej ścieżki Ci nie powiem, nie mam Symfiana pod ręką, ale powiem Tobie, jak to wygląda w zwykłych Nokiach: menu, ustawienia, ustawienia telefonu, kod zabezpieczający klawiaturę- nie (będziesz musiał podać wcześniej jeszcze raz ten kod). Poszukaj, jakoś podobnie musi być. Funkcja jest, ponieważ korzystał z niej mój kolega w N70
No dobrze, zadzwoniłem specjalnie do tej osoby, żeby się upewnić. Więc ku mojemu potwornie wielkiemu zdziwieniu, musisz wejść tak: Menu, narzędzia, ustawienia, zabezpieczenia, czas autoblokady, wyłącz. Podobnież to jedyny sposób
Coś za coś, albo auto blokada klawiatury z kodem, albo bez kodu, ale ręczna
Nie ma jak to platforma producenta 
Całe Nokie z Symbianem, skomplikowane jak nie powiem co.
Naprawdę w szoku jestem. babeo, jak zadziała to daj mi znać.
A Ciebie Rychum po części muszę przeprosić, mniej więcej miałeś rację

Całe Nokie z Symbianem, skomplikowane jak nie powiem co.
Naprawdę w szoku jestem. babeo, jak zadziała to daj mi znać.
A Ciebie Rychum po części muszę przeprosić, mniej więcej miałeś rację

Właśnie tu jest zonk, bo oosba korzystająca z tego telefonu w ogóle nie używa symbiana (tylko jej przeszkadza) a na starym sofcie miała blokadę automatyczną bez konieczności wpisywania potem kodu.kowcio pisze:Menu, narzędzia, ustawienia, zabezpieczenia, czas autoblokady, wyłącz. Podobnież to jedyny sposóbCoś za coś, albo auto blokada klawiatury z kodem, albo bez kodu, ale ręczn