• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #221225  autor: Kubek
 15 wrz 2007, 20:03
Witam

Jestem posiadaczem Noki N95 i telefonik jest super bo można z nim robić co się chce Tyle tylko że od pewnego czasu Phonik przestał mi wskazywać ze przychopdzą smsy... i nie wiem dlaczego... Tzn tak dzwiek i wibracji obecnie nie ma jak przychodzą smsy i bardzo rzadko jest na wygaszaczu kopertka. często musze wchodzic w wiadomości i przy odebranych jest czerwona kropa i to wsio jak mi pokazuje ze coś przyszło. Zaczyna mnie to dobijać bo nie wiem co z tym zrobic...
Dzwięki i wibracje sa normalnie bo jak ktoś do mnie dzwoni to wsio jest ale jak dostaje smsy to kiszka blada i nic...
W opcjach jest wsio oki bo juz nie raz sprawdzałem i kombinuje jak moge ale juz nie mam pomysłów... :/

Co mozna z tym zrobić ?!

Pozdrawiam Sebek [

znajomość ortografii na forum obowiązuje wszystkich, poprawiłem...
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2007, 10:46 przez Kubek, łącznie zmieniany 1 raz.

#221228  autor: pawel_k
 15 wrz 2007, 20:11
Przywracanie ustaiwen fabrycznych testowales?
Cos mode kombinowales z telefonem (oprogramowanie)?

:)

#221296  autor: Kubek
 16 wrz 2007, 10:12
Z Mode nic nie kombinowałem
A co do Przywrócenie Ustwień fabrycznych też nie... i nigdy tego nie robiłem...

#221333  autor: MarcinK
 16 wrz 2007, 12:50
strzel mu format
*#7370#
wpierw zrób backup ksiązki i co tam chcesz bo to wyczysci ci pamięc telefonu :wink:

#221347  autor: dechomenon
 16 wrz 2007, 14:04
Tankian Ty byś każdego zawalił formatem...heehe :-D ale zgadzam się w ekstremalnych przypadkach pomaga...a potem tylko aktualizacja NSU i jazda..a na marginesie co najzabawniejsze ostanio Pani z Call Center nokii powiedziała mi, żeby zainstalować font magnifier który juz zainstalowałem ale nadal mi pokazywało że licencja nieważna, że trzeba ją wykupić...stwierdziła ze musze zrobić aktualizację softu hehe:P