• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #189445  autor: rafal149135
 04 cze 2007, 22:13
W zwiazku z tym ze nikt w temacie zalozonym przez innego usera mi nie odpowiada postanowilem zalozyc nowy temat ;) mam nadzieje ze nikt mnie za to nie ukarze...

http://www.allegro.pl/ite...3_100_hs23.html co o tych sadzicie? kupilem je do 6630, nie chce rewelacji ale chce zeby graly tak aby bylo dobrze slychac i nic nie charczalo :) oczywiscie jakos dzwieku nie moze byc gorsza niz na tych za 3zl:/ bo to jest porazka

PS. a po co jest w nich ten pilot-to cos prostokatne?

#190010  autor: Rebel
 06 cze 2007, 23:44
Witam
Link, który podałeś nie działa, ale mam te słuchawki i używam ich z E60, jakość dźwięku jest zadowalająca, lecz bez rewelacji. Dźwięk jest trochę zbyt "płaski", np. jakiś skomplikowany riff gitarowy brzmi zbyt jednostajnie - gubią się gdzieś niuanse dźwięku dobrze słyszalne nawet na zwykłych głośnikach przy komputerze. Ale do słuchania w drodze do pracy wystarczą w zupełności, choć powoli zastanawiam się nad zamianą ich na adapter do słuchawek od mp3playera (podobno jakość dźwięku jest lepsza).
To "coś prostokątne" ma tylko podstawowe funkcje: regulacja głośności oraz odbieranie/kończenie połączeń.
Pozdrawiam