Zainstalowałem sobie ten własnie programik i wszystko byłoby fajnie, bo aplikacja zarówno podczas inicjowania jak i odbierania połączeń pyta, czy ma nagrać rozmowę i... jej nie nagrywa. Wprawdzie po zakończeniu rozmowy i wejściu do programu, rozmowa widnieje tam w postaci np. : 2
9/maj/2007 -11:40 .... (żółta gwiazdka na końcu), a pod spodem:
(0sec) Jan Kowalski.
Co za cholera? W "Settings" zmieniłem, na: Activate - on, record format - wav, records memory - memory card, max record time - 5:0, name format - last first name.
Więc co mam jeszcze ustawione nie tak, że rozmowy nie chcą mi się rejestrować?! Bez względu na czas ich rzeczywistego trwania, zawsze jest (0sec).!
Wie ktoś może, o co chodzi?! Myślę, ze wina leży bardziej po stronie mojej ignorancji językowej... i wynikającej stąd nieumiejętności właściwego ustawienia programu; gdzieś czegoś nie ustawiłem, jak trzeba, albo coś tam schrzaniłem w ustawieniach....
Menu BestCalla składa się z:
1.
Play - no to wiadomo,
2.
Call - no tutaj nie wiem za bardzo, po co jest ta funkcja,
3.
Operations i podfoldery (Properties, delete [wiem!!!!], delete all [też wiem!!!], pack i refresh [nie kumam przeznaczenia tych funkcji],
4.
Rules - gdy go włączę, pojawia się "Default" pod którym [Ask], [Inc] i [Out], a pod spodem "Unknown phone" i w kwadratowych nawiasach to samo, jak w "defaultcie"... Kiedy joystickiem wejdę w defaulta czy unknowna, otwiera się "Set action", "Add contact", "Add group" i "add phone". I coś mi intuicja podpowiada, że może w tych ustawieniach coś przypadkiem sknociłem albo czegoś nie włączyłem?
5.
Settings - wiadomo,
6.
Mark/Unmark i podfoldery (Mark, Mark all, Unmark all, Invert selected) - może się mylę, ale chyba o zaznaczenie ew. usunięcie zaznaczeń plików głosowych, tak?
7.
About - wiadomo
8.
Exit - wiadomo.
No i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze
Byłbym wdzięczny za pomoc...