• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #187399  autor: MATiASS
 29 maja 2007, 14:19
Co więcej, w razie potrzeby można taką folię zdjąć, umyć i ponownie założyć na ekran.
Po wie mi ktos jak to zrobic ??
Włożyłem do wody bo wpadly mi 2 pylki kurzu.Zamiast polepszyc sytuacje teraz mam caly uwalony wyswietlac i folie kurzem.I kurzu z tej wewnetrznej foli nie da sie zdjac :/

Macie jakies sposoby na czyszczenie ?
Może wsadzić do cieplej wody albo nie wiem ??

Kur** prawie 40 złoty w błoto !!

Obrazek

#187404  autor: stanax
 29 maja 2007, 14:45
MATiASS pisze:Kur** prawie 40 złoty w błoto !!
...mhm, zostałeś...jak w Twoim profilu na emotikonie z pomarańczowym tłem. Przykro. Takie wynalazki nie działają. Za cztery dychy można kupić wysokiej jakości (scotch lub 3M) taśmę samoprzylepną. 20 metrów na rolce. I ze dwieście "Brando Folii" w zapasie. 8)

Dałem się też na coś podobnego nabrać. Tylko że mnie wydymali na piątkę! :oops: :-D

#188529  autor: Engelbert
 02 cze 2007, 02:03
Miałem taki sam problem - wystarczy trochę ciepłej wody i mydło. Folia zachowała swoje właściwości, trzeba tylko ją dobrze wysuszyć. Folia po takiej kąpieli zachowała wszystkie swoje właściwości i służy do dziś.

#188598  autor: MATiASS
 02 cze 2007, 12:16
No dzieki za odpowiedz.Wreszcie :o

Te folie mam np: wlozyc do zlewu z ciepla woda i mydlem i czekac czy mam ją czyscic(hmm nawet nie wiem czym,gąbką)

Dziekuje za pomoc Engelbert

Obrazek

#188727  autor: Engelbert
 02 cze 2007, 18:52
Ja robiłem tak: najpierw zmoczyłem folię pod bieżącą wodą, namydliłem ręce, później poprostu namydliłem folię. Płukanie pod bieżącą wodą i tyle. Później, na czas suszenia położyłem folię na rancie umywalki "klejącą" częścią do góry. Sama ładnie oczyściła się z kropel wody.

#190122  autor: MATiASS
 07 cze 2007, 11:45
Zrobiłem jak powiedziałeś,niestety na folii zostały zacieki :/ No nic umyje jeszcze raz i spróbuje wysuszyć :wink:

Obrazek

#190200  autor: stanax
 07 cze 2007, 14:29
Engelbert pisze:Miałem taki sam problem - wystarczy trochę ciepłej wody i mydło.
...bla, bla, bla
MATiASS pisze:No dzieki za odpowiedz.Wreszcie
... :?
MATiASS pisze:Zrobiłem jak powiedziałeś,niestety na folii zostały zacieki :/ No nic umyje jeszcze raz i spróbuje wysuszyć
... :P

Nadal sie dajesz... jak na pomarańczowym tle :(

PS
Może jestem bezczelny, ale niektórzy dają sie nabrać na plewy i nie słuchają rad starych dziadków jak ja!

#190212  autor: MATiASS
 07 cze 2007, 14:45
Posłuchaj chłopie,ty zwyczajnie nabijasz posty.Nie prosilem cie o opinie.W tym temacie prosze o pomoc a ty jej nie udzielasz wiec laskawie przymknij sie jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia.
...bla, bla, bla
A zebys wiedzial ze on mi pomogl i tym sposobem wyczyscilem folie.
Może jestem bezczelny, ale niektórzy dają sie nabrać na plewy i nie słuchają rad starych dziadków jak ja!
Tak jestes bezczelny,nabijasz posty i wcale nie wygladasz na ''starego dziada''.Wrecz przeciwnie.

Jesli znowu bedziesz tu spamowal wysle pm do moderatora.

P.S aha i jeszcze jedno,folia jest bardzo dobra i to tylko moja wina ze ja zapaskudzilem.Wszyscy chwala sobie folie Brando,wiec nie wypisuj bzdur na jej temat.

Obrazek

#190281  autor: stanax
 07 cze 2007, 19:23
Jesli znowu bedziesz tu spamowal wysle pm do moderatora.
...proszę Cie o to. Niech mod to rozstrzygnie

#190406  autor: Rogal
 08 cze 2007, 02:44
MATiASS pisze:Jesli znowu bedziesz tu spamowal wysle pm do moderatora.
oj kolego drogi serdeczny jak coś Ci ktoś zrobi też do mamy lecisz :roll: stanax tylko wyraził swoją opinię, że Cię zrobiono w 4 litery :P
MATiASS pisze:P.S aha i jeszcze jedno,folia jest bardzo dobra i to tylko moja wina ze ja zapaskudzilem.Wszyscy chwala sobie folie Brando,wiec nie wypisuj bzdur na jej temat.
no to jeśli sposób na mycie naczyń nie pomaga to kup nową i tym razem; jak ty to ująłeś nie zapaskudź jej ;)

#190505  autor: MATiASS
 08 cze 2007, 11:44
oj kolego drogi serdeczny jak coś Ci ktoś zrobi też do mamy lecisz
Nie najpierw do taty lece :roll:
no to jeśli sposób na mycie naczyń nie pomaga to kup nową i tym razem; jak ty to ująłeś nie zapaskudź jej
sposób pomaga,tylko nie wiem jak wysuszyc zeby zaciekow nie bylo.
stanax tylko wyraził swoją opinię, że Cię zrobiono w 4 litery
I ja go poprosilem zeby tej swojej ''opinii'' nie wyrażał.Jesli nie wie jak mi pomóc to leppiej żeby w ogóle nie pisał !?

od MODa: nie kłócić mi sie tu bo temat zamknę. :evil:
Ostatnio zmieniony 09 cze 2007, 09:22 przez MATiASS, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
 #190999  autor: stanax
 09 cze 2007, 15:37
W innym temacie zostałem ukarany za użycie słowa "wpieprzać" ostrzeżeniem ustnym. Wnoszę o odpowiednio tożsame potraktowanie treści emotikonów używanych przez usera MATiASS - zwłaszcza części na niebieskim tle.

Z wyrazami szacunku user stanax