• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #185629  autor: redharry
 22 maja 2007, 20:24
Siemka
Czy wiecie gdzie znajdę programy? :
-najlepiej darmowy odtwarzacz większości formatów filmów z napisami
-jakiś program do zarządzania pulpitem telefonu
-Jakiś program do konwertowania filmów na rodzielczość mojego wyświetlacz w N80
Bardzo prosze was o pomoc gdyż nie mam internetu, i raczej nie będe miał przez najbliższe dni
Pozdrawiam (pisze od znajomego :mrgreen: )

#185630  autor: Forest
 22 maja 2007, 20:46
redharry pisze:-najlepiej darmowy odtwarzacz większości formatów filmów z napisami
Polecam Divx Playera lub Smart Movie (płatny)
redharry pisze:-Jakiś program do konwertowania filmów na rodzielczość mojego wyświetlacz w N80
Smart Movie Converter. Płatny, ale łatwo znaleźć skrakowaną wersje w necie ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#185632  autor: Klusek
 22 maja 2007, 21:04
body pisze:ale łatwo znaleźć skrakowaną wersje w necie
Chyba zapomniałeś, że na forum nie propagujemy i nie zachęcamy do piractwa :evil:
redharry pisze: -Jakiś program do konwertowania filmów na rodzielczość mojego wyświetlacz w N80
PocketDivxEncoder - darmowy
redharry pisze:-jakiś program do zarządzania pulpitem telefonu
A co dokładnie chodzi? Aktywny tryb gotowości Ci nie wystarczy :)

Obrazek
Obrazek

#185867  autor: redharry
 23 maja 2007, 22:01
Czy sie różni tego divix player od smart movies ? czy na tych programach można odtwarzać większość formatów filmów z napisami ?

#185872  autor: Klusek
 23 maja 2007, 22:09
redharry pisze:Czy sie różni tego divix player od smart movies ?
Oba programy służą do tego samego, różnią się firmą która je wydała, kilkoma opcjami i tym, że jeden jest darmowy (Divix player) a drugi nie. Co wybierzesz zależy od Twojego gustu.
redharry pisze:czy na tych programach można odtwarzać większość formatów filmów z napisami ?
Film przed obejrzeniem w telefonie musisz odpowiednio przekonwertować którymś z podanych wyżej konwerterów. Oba programy odtwarzają takie same formaty.

Obrazek
Obrazek

#185873  autor: redharry
 23 maja 2007, 22:15
czyli odtwarzaja AVI i pare MPEG ?

#185875  autor: Klusek
 23 maja 2007, 22:19
redharry pisze:czyli odtwarzaja AVI i pare MPEG ?
Tylko AVI

Obrazek
Obrazek

#185878  autor: redharry
 23 maja 2007, 22:24
a czy do tego divix playera sa jakieś wtyczki żeby odtwarzał MPEG ?
A jak zgram poprzez USB program do folderu na karcie mini SD ,,others" to gdzie będzie ten program do zainstalowania? (sorki z te pytania ale juz dawno noki nie miałem :mrgreen: )

#185894  autor: Forest
 23 maja 2007, 22:59
Jak będziesz wrzucał to na karte do odrazu zapyta cie czy zainstalować program. Po zainstalowaniu ikonke będziesz miał w folderze Aplikacje. Wtyczek do tego programu nie ma.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#185908  autor: redharry
 23 maja 2007, 23:19
a i ostatnie jaki program zrobi mi z flesha latarke ?
i w tym divi player jak wsadzic napisy ? bo jest tam zakladka ,,napisy : polski ")
Bardzo mi zależy na programie który by odtwarzał wszystkie (większość ) formatów filmów z napisami czu jest takie cos na symbiana ?

#186043  autor: piotrz
 24 maja 2007, 16:53
redharry pisze:i w tym divi player jak wsadzic napisy ? bo jest tam zakladka ,,napisy : polski ")
Bardzo mi zależy na programie który by odtwarzał wszystkie (większość ) formatów filmów z napisami czu jest takie cos na symbiana ?
musisz wgrać je w film. swoją drogą, na divxplayerze często nie mam napisów. dziwne to jest. a na smartmovie zawsze.

#186613  autor: redharry
 26 maja 2007, 17:50
Jak moge usunąć zbędne motywy ?