• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #174733  autor: lluukkaasss
 16 kwie 2007, 23:20
Witam
kupilem nowa nokie e60 w PLUSGSM

problem polega an tym z eurzadzenie nie wykrywa zadnej sieci wlan, jest ustawione aby wyszukiwalo wLAN co minute jest wlaczone aby pokazywalo WLAN

nigdy nie pokazuje wiecznie brak dostepnych sieci WLAN
nawte nie wykrywa sygnalu zadnej sieci

cos jets nie tak bo kolegow e60 normlanie wykrywaja sieci i pozniej sie je konfiguruje

sprawdzalem w 4 pomieszczeniach praca dom market itp, z palmtopem innymi nokiami tylko moja nie wykrywa nic a nic

oszaleje zaraz, mam uszkodzone lacze WIFI w e 60 ? to mozliwe wada fabryczna? dzownilemm do nokia polska ponoc ani jednego takiego zgloszenia nie mieli

nie wiem co mam robic soft mam zaktualizownay juz do najnowszego nadal nie widzi zadnej sieci a urzadzenia znajomych je widza,...

pomjocy ktos cos wie ?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 15:16 przez lluukkaasss, łącznie zmieniany 1 raz.

#174900  autor: MarcinK
 17 kwie 2007, 15:18
z tego co piszesz to jest uszkodzony moduł WLAN, serwis :wink:

#174998  autor: Krisu6230i
 17 kwie 2007, 21:49
lluukkaasss, mialem pisac tak wlasnie.
sienkiewicza strasse zaprasza:) teraz serwis jest blizej ulicy(po schodkach), nie tak jak wczesniej - gleboko w bramie.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/