• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #141010  autor: Kjast
 12 sty 2007, 20:11
W jaki sposób mogę zmienić wygląd spisu wiadomości w skrzynce odbiorczej? Tzn. aktualnie mam ustawioną nazwę kontaktu, a pod tym początek wiadomości. Nie wiem jak zmienić (a raczej gdzie) żeby pozostała sama nazwa kontaktu?

#141017  autor: piotrz
 12 sty 2007, 20:43
Nie możesz?? Przynajmniej ja nic takiego nie znlazłem

#141022  autor: Kjast
 12 sty 2007, 21:00
piotrz pisze:Nie możesz?? Przynajmniej ja nic takiego nie znlazłem
Nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. Nie da się tego zmienić? We wszystkich wcześniejszych Nokiach z którymi miałam do czynienia można to było ustawić.

#141031  autor: piotrz
 12 sty 2007, 21:39
Kjast pisze:We wszystkich wcześniejszych Nokiach z którymi miałam do czynienia można to było ustawić.
zależy jakich...Symbian w niektóych kwestiach jest jeszcze 100 lat za murzynami :lol:
No oprócz v3..

#141173  autor: adiq1033
 13 sty 2007, 11:51
@Kjast słoneczko ty moje,nie rozumiem twojego postępowania.
W jaki sposób mogę zmienić wygląd spisu wiadomości w skrzynce odbiorczej? Tzn. aktualnie mam ustawioną nazwę kontaktu, a pod tym początek wiadomości. Nie wiem jak zmienić (a raczej gdzie) żeby pozostała sama nazwa kontaktu?
Jeżeli telefon wolniej zaczął działąć,częsciej się zwiesza i resetuje,moze byc to spowodowane zapchaną główną pamięcią,pamięcią C:
Usuwaj wiadomości SMS,przy zapełnionej głwnej pamięci duza na telefonie nie zdziałasz.Ja miałem u siebie 648 wiadomości w skrzynce odbiorczej,wszystko zapisane na głównej pamięci i powiem Ci,że trudno było korzystac z telefonu.Wolno,strasznie wolno działał,często się zwieszał i automatycznie restartował :wink: Z tego co wiem(tez jestem użytkownikiem 6630) to nie ma takiej możliwości.Przed chwilą próbowałem w opcjach telefonu i ustawieniach skrznki odbiorczej.Zauważyłem jedną ciekawą rzecz,mianowicie zapisywanie wiadomości na karcie MemoryCard,zamiast w pamięci telefonu.Sam zmieniłem na kartę pamięci,zobaczymy jak się to wszystko będzie sprawować.Gdybyś miała jakieś pytania,pisz do mnie na PW(skrzynka pocztowa na forum),lun ba gadu-gadu:8966659.