to co mogę napisać o nawigacji to :
- działa rewelacyjnie szybko
- dokładność - w Trójmieście faktycznie wszędzie się dojedzie tyle tylko,że spotykamy (a raczej wyłapałem 2 błędy - jeden to źle opisana ulica tj. zamiast Wendy jest Wenedy i 2 to w odbicie lustrzane ulczek osiedlowych na jednym z osiedli)
- długo namierza pierwszy raz satelite
- na ostatnim spotkaniu firmowym (było nas około 20 osób z różnych stron polski i praktycznie każdy przyjechał z navi to miejsca szkolenia żadna z nich nie odnalazła a niektóre nawet nie doprowadziły do najbliższej miejscowości - sumują nie jest źle
bateria - oceniam ją lepiej niż w E65 czy 6300 (nie sprawdzałem ile wytrzyma na navi bez ładowania gdyż do samochodu zakupiłem uchwyt CR48 , uchwyt do mocowania do szyby i ładowarke)
plastik wygląda na delikatny ale się nie rysuje tylko zostają na nim odciski
aparat - jest , to jest plus ale nie powala na kolana jakością fotek choć lepsze niż w 6300, E65
sam system operacyjny działa rewelacyjnie szybko (w porównaniu do np. E65) - co jest bardzo dużym +
do chwili obecnej nie mam żadnych uwag co do jakości wykonania , systemu - jestem miło zaskoczony na + choć wizualnie wydaje się dość kiepskie wykonanie
jedyny - to błąd w bluetooth - łączy mi się z zestawem głośnomówiącym lecz ani nie mogę odbierać połączeń ani nawiązywać choć czasami udaje mi się go połączyć ręcznie i wszystko jest oki - ale to 1 na 50 prób się udaje połączyć i mimo nowego softu dalej jest tak samo