• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

#146616  autor: dechomenon
 28 sty 2007, 01:11
dlatego częstoliwośc użytkownia jest bardzo ważna, nie ma reguły! postarsza sie i to w 1 dzień też Ci siądzie bateria! Aha juz wiem jak usunąć te niechciane tematy one sie instalują normalnie do katalogu tematy, jednak tam nie ma bezpośredniej opcji usuń! musicie wejśc w menadżera aplikacji i z tamtąd je usunąć:P banał!

#153306  autor: Cola
 14 lut 2007, 18:36
niby banał... ale co zrobić gdy tych tematów nie ma w menadżerze aplikacji a w tematach normalnie są i mozna ich uzywać??

P.S. jest jakaś ograniczona liczba załadowanych tematów??
albo czy karta pamięci musi miec zostawioną jakąś część wolną na np "plik wymiany"??

i napotkałem w jednym poście sugestię by sformatować kartę, ale czy wtedy aplikacje nie poznikają?? (mp3 i foty to wiadomo, ale można wgrać spowrotem... z aplikacjami już problem, bo są poustawiane pod użytkownika itp)

#153312  autor: piwosz
 14 lut 2007, 18:49
ciekawa sprawa.... w mojej e50 tez tak sie zrobilo... ale wiecie po czym??? po aktualizacji!!!! noo nie do konca, bo przywrocilem kopie zapasowa przez pc suit i dziwne rzeczy sie porobily... co?? no np. wrocily wszystkie dzwieki, graficzki i aplikacje java, nie wszystkie sis-y (to mnie wk...) a najlepsze, ze te sis-y co zostaly nie byly dostepne w menedzerze aplikacji!! tyczylo sie to rowniez tematow(sis),no i nie szlo ich usunac!! poradzilem sobie magiczna kombinacja kawiszy *#7370#(reset pamieci) i ponagrywalem wszystko od poczatku :)

MOZE TO JEST ODPOWIEDZ NA PYTANIE????

[ Dodano: 2007-02-14, 18:51 ]
aha niewiem jak z karta pamieci to wszystko sie odbywa,bo jeszcze sie jej nie dorobilem :P

:occasion5:

#153338  autor: dechomenon
 14 lut 2007, 19:53
jesli zzrobisz format karty to tracisz wszystko...co na niej miałeś zapisane...

#153346  autor: Cola
 14 lut 2007, 20:01
piwosz pisze:ciekawa sprawa.... w mojej e50 tez tak sie zrobilo... ale wiecie po czym??? po aktualizacji!!!! noo nie do konca, bo przywrocilem kopie zapasowa przez pc suit i dziwne rzeczy sie porobily... co??
ja nic takiego nie robiłem :(

kurcze jak rozwiązać ten problem na "miękko"??