- Wszystko, co związane z Symbianem
adiq - nie panikuj. może poprostu się pobrudziła?adiq1033 pisze:Wiecie co, zauważyłem dziwną plamkę na obudowie mojej N73 - czyzby już się odbarwiała ?
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
hehehe to nawet te nieszczęsne joysticki w SE się tak szybko nie psuły 
A na gwarancji by nie wymienili obudowy?

A na gwarancji by nie wymienili obudowy?
Jak sobie dopłacisz kilkadziesiąt zł miesięcznie i oddasz stary telefon to co rok dostaniesz nowyadiq1033 pisze:Dobrze że w PLAY co rok mogę wymienić telefon *

Kwota kredytu przeznaczona przez Abonenta na zapłatę ceny sprzedaży Telefonu wraz z akcesoriami zostanie rozłożona na 24 raty miesięczne i będzie spłacana przez Abonenta na warunkach określonych w umowie na kartę kredytową Play VISA.
chyba nie. http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=261adiq1033 pisze: apropo, czy ta usługa dotyczny także starszych abonentów ?
Z takimi prośbami to prędzej do HydeparkuN73 posiada dzwonek o nazwie "stargazer.m4a",
czy moge prosić was o wstawienie linku do tego dzwięku ?

Ach, chyba jedynym rozwiązaniem jest nieoryginalny panel ?Jednak to, z czego słynie ten model znajduje się z tyłu, mianowicie oko aparatu z matrycą 3.2 megapiksela i optyką Carl Zeiss Tessar. Chroni go ruchoma klapka, która niestety rusza się trochę na boki. I tym sposobem doszliśmy do najbardziej drażliwego tematu, mianowicie materiałów i ich spasowania. O ile same materiały są w miarę dobrej jakości, to ich spasowanie nie jest zbyt dobre. Skrzypienie obudowy to codzienność, niestety. W testowym modelu także srebrny lakier z obudowy zaczął już się ścierać na rogach.
Albo kondonik

Wy chyba macie jakies chinskie podrobyadiq1033 pisze:Dobrze że w PLAY co rok mogę wymienić telefon *
Oj Nokio, marniejesz w oczach użytkownikówMarcinK pisze: farba złazi masakrycznie![]()
* apropo, czy ta usługa dotyczny także starszych abonentów ?

Nie wiem, ale masz pecha. U mnie czegos takiego nie ma!! Moj kumpel tez nie ma takiego problemu - jemu nawet klapka chodzi idealnie i nie ma luzow. Moj egzemplarz o ile sie nie myle jest starszy od Twojego, nie oszczedzam go, a i tak nie ma najmniejszych sladow uzytkowania - chyba sprzedam jako nowke 

ściągnołem sobie parenascie motywów na n73 i niemoge teraz zadnego usunac:| jak je usunac:> kto pomoze:> i nadal niewiem jak zrobic zebym mógł instalowac pliki sis:(
[ Dodano: 2007-05-28, 10:58 ]
tzn chce ogladac filmy na tel i niemam jak bo SmartMovie2.47_Full_Dotsis niemoge zainstalowac tego pliku
[ Dodano: 2007-05-28, 10:58 ]
tzn chce ogladac filmy na tel i niemam jak bo SmartMovie2.47_Full_Dotsis niemoge zainstalowac tego pliku

Ja instaluje motywy na karcie - potem tylko z niej usuwam pliki...
co do plikow sis, poprostu zainstalowalem PC Suite i odpalasz plik *.sis na kompie, a on sam sie instaluje, drugie wyjscie to wrzucenie pliku na np. karte pamieci i odpalenie pliku w telefonie... to nie dziala???
co do plikow sis, poprostu zainstalowalem PC Suite i odpalasz plik *.sis na kompie, a on sam sie instaluje, drugie wyjscie to wrzucenie pliku na np. karte pamieci i odpalenie pliku w telefonie... to nie dziala???