• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #83209  autor: saon
 30 cze 2006, 21:09
Witam

Gdy probuje wlaczyc telefon to wyskakuje biale tlo na wyswietlaczu i napis nokia. Po chwili znika i sie pojawia i tak 4 razy, po tych wszystkich probach telefon wylacza sie. Co się dzieje z telefonem??

#83212  autor: wendzior
 30 cze 2006, 21:26
pewnie wirus :?
a sprawdz czy bez karty pamieci idzie uruchomic
naładuj baterie do pełna (albo wez pod ładowarke)i włacz telefon tym sposobnem - nr 3 gwiazdka ziel. słuch i przycisk właczania na raz i wtedy zrobi sie format pamięci (wyjmij przed tym dal bezpieczenstwa karte pamieci i karte sim). jezeli po tym telefon sie nie uruchomi, idz do serwisu niech wgrają ci nowego softa 8) (10-20 zł)

powiedz czy pomogło jak to zrobisz formata
Ostatnio zmieniony 30 cze 2006, 21:29 przez wendzior, łącznie zmieniany 1 raz.

#83213  autor: saon
 30 cze 2006, 21:29
napisz jeszcze raz jak zrobic tego formata bo nie czaje PLZ

#83214  autor: wendzior
 30 cze 2006, 21:31
1. podlacz tel do ładowarki, albo jak masz pełna to nie
2. wciskaj po kolei i przytrzymuj 3, gwiazdke, ziel. słuchawke i wcisnij przycisk właczania telefonu. i trzymaj te przyciski az pojawi sie napis formatting. pamietaj ze wszystkie 4 przyciski musza byc wcisniete na raz!

i co?? formatujesz??
 #83216  autor: piotrz
 30 cze 2006, 21:45
saon pisze:Witam

Gdy probuje wlaczyc telefon to wyskakuje biale tlo na wyswietlaczu i napis nokia. Po chwili znika i sie pojawia i tak 4 razy, po tych wszystkich probach telefon wylacza sie. Co się dzieje z telefonem??
zrób formata (tego z zieloną słuchawką)
 #83217  autor: wendzior
 30 cze 2006, 21:49
piotrz pisze:
saon pisze:Witam

zrób formata (tego z zieloną słuchawką)
mam potwierdzenie ze dobrze mu powiedzialem :D bo byłem gdzies na 95% pewny tego co mówiłem a teraz to 100% :-D