• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #74014  autor: Siejon
 16 maja 2006, 07:44
Witam
Zaintstalowalem sobie aplikacje miniGPS by Psiloc dzialala dobrze, ale pozniej doinstalowalem sobie extra language pack (cos takiego) i po tym wsystkie programy Pslioc przestaly sie uruchamiac (miniGPS, sTools). Odinstalowalem wszystko i po wywalalem za pomoca FExplorera wszystkie katalogi i pliki zwiazane z tymi aplikacjami. Teraz przy probie ponownej instalacji, Instalator wywala sie w polowie procesu, ale inne aplikacje instaluja sie bez problemu.
Co powinieniem zrobic ?

Pozdrawiam

#74025  autor: sinister_stirrer
 16 maja 2006, 09:14
pewno nieusunoles wszystkich plikow, dodaly sie jakies napewno do data albo libs. Jezeli ich nieznajdziesz itp to pozostaje ci format. pozdro

#74044  autor: Siejon
 16 maja 2006, 13:55
A czy moglbym liczyc na podpowiedz jakie pliki albo z ktorego katalogu moge spokojnie wywalac?
Wiem ze problem jest na karcie pamieci, poniewaz aplikacja dziala po zainstalowaniu w pamieci telefonu.

[ Dodano: 2006-05-16, 16:01 ]
Pokasowałem na "oko" kilka plikow zainstalowalem wszystkie aplikacje na karie pamięci i jak do teraz wszytko działa bez zarzutu ;)

Pozdrawiam

#74093  autor: Blackall
 16 maja 2006, 16:26
Moze zrobie maly offtop: Ja nigdy nie instaluje psilocka. Wlasciwie wszystkie programy tej firmy są wadliwe - nie chca sie odinstalowac, powodują restarty, bledy etc.
Zamiast miniGPS polecam np Geominder. Funkcje wlasiciwie te same, a problemow nie ma zadnych. :wink:

SymbianOS.pl
Mobility

#74125  autor: MarcinK
 16 maja 2006, 17:38
racja, Blackall, tez zawsze miałem problemy z softem psiloca, nigdy więcej.
A do tematu, zrób format i po kłopocie :wink: