coolmilka pisze:Mysle nad zakupem tego telefonu.Mam pytanie jak spisuje sie w nim odtwarzacz mp3??czy dzwiek jest czyst??Potrzebuje czegos z mp3 a ten tel mi sie podoba bo ma mase funkcji ktore mnie interesuja.I jeszcze prosba do posiadaczy, jakie sa wrazenia z uzytkowania, jak sie sprawuje ten OS, ogolnie czy jest to dobry tel??
pozdro600
telefon jest bardzo dobry (wiem, sam mam go), mp3 jest czyste i bardzo dobre jak na telefon (zdecydowanie lepsze od tego z 6680).co do os-a, jest o wiele lepszy iż ten w s60, żadnych błędów, restartów, wieszania.z minusów to zauważyłem, że brak raportów dorenczeń sms oraz ciężko go połączyć z kompem przez BT (coś nie chcą się znajdywać)
bateria również jest super- przy użytkowaniu 3 dni to minimum, maksymalnie mi wytrzymał ponad 8 dni
klawiatura jest także bardzo wygodna- niektórzy piszą, że nie, ale w to nie wierz.Mam największe palce w klasie (wiem, sprawdzałem), nawet jak szedłem do szkoły muzycznej to pani powiedziała "ooo, masz duże ręce, będziesz dobrym pianistą"

ale wracam do tematu.Tak wiec na klawiaturze pisze się bardzo wygodnie, mimo, że są male klawisze, to są one daleko od siebie i dzięki temu trudno trafić w nie ten przycisk, co się chce.Tak więc nie zastanawiaj się dłużej, tylko kupuj go