• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #60374  autor: coolmilka
 12 mar 2006, 14:17
Mysle nad zakupem tego telefonu.Mam pytanie jak spisuje sie w nim odtwarzacz mp3??czy dzwiek jest czyst??Potrzebuje czegos z mp3 a ten tel mi sie podoba bo ma mase funkcji ktore mnie interesuja.I jeszcze prosba do posiadaczy, jakie sa wrazenia z uzytkowania, jak sie sprawuje ten OS, ogolnie czy jest to dobry tel??

pozdro600

od IreQ: temat tego postu został wymoderowny

#60441  autor: MATiASS
 12 mar 2006, 17:59
Ogolnie jest to bardzo dobry telefon,mp3 jest glosne i baardzo wyrazne napewno sie nie zawiedziesz..Symbian os chodzi bardzo dobrze,jeszcze nie widzialem zeby sie zaciol albo cos podobnego...Jedyne czego brak w tym fonie to radio ale mozna wgrac przecierz na symbiana odpowiedzni program i juz...Wkoncu symbian to nieskonczone mozliwosci :twisted: :twisted:
Zapraszam do lektury testu http://www.centrumse.pl/index.php?optio ... iew&id=295

POzdrawiam

P.S a jezeli chcesz miec naprawde wszystko co jest dostepne i co najlepsze to poczekaj i kup SonyEricssona P990i :wink: :wink:

Obrazek
 #60637  autor: piotrz
 13 mar 2006, 19:59
coolmilka pisze:Mysle nad zakupem tego telefonu.Mam pytanie jak spisuje sie w nim odtwarzacz mp3??czy dzwiek jest czyst??Potrzebuje czegos z mp3 a ten tel mi sie podoba bo ma mase funkcji ktore mnie interesuja.I jeszcze prosba do posiadaczy, jakie sa wrazenia z uzytkowania, jak sie sprawuje ten OS, ogolnie czy jest to dobry tel??

pozdro600
telefon jest bardzo dobry (wiem, sam mam go), mp3 jest czyste i bardzo dobre jak na telefon (zdecydowanie lepsze od tego z 6680).co do os-a, jest o wiele lepszy iż ten w s60, żadnych błędów, restartów, wieszania.z minusów to zauważyłem, że brak raportów dorenczeń sms oraz ciężko go połączyć z kompem przez BT (coś nie chcą się znajdywać)
bateria również jest super- przy użytkowaniu 3 dni to minimum, maksymalnie mi wytrzymał ponad 8 dni :!:
klawiatura jest także bardzo wygodna- niektórzy piszą, że nie, ale w to nie wierz.Mam największe palce w klasie (wiem, sprawdzałem), nawet jak szedłem do szkoły muzycznej to pani powiedziała "ooo, masz duże ręce, będziesz dobrym pianistą" :wink: ale wracam do tematu.Tak wiec na klawiaturze pisze się bardzo wygodnie, mimo, że są male klawisze, to są one daleko od siebie i dzięki temu trudno trafić w nie ten przycisk, co się chce.Tak więc nie zastanawiaj się dłużej, tylko kupuj go :!: :!: :!:
 #60727  autor: corleone
 14 mar 2006, 09:34
piotrz pisze:z minusów to zauważyłem, że brak raportów dorenczeń sms oraz ciężko go połączyć z kompem przez BT (coś nie chcą się znajdywać)
Raporty doręczenia smsów są, ale trzeba je przy każdym wysłaniu usawiać osobno (nie można tego włączyć na stałe). Jeśli chodzi o połaczenie BT, to nie miałem z tym problemów, sprawdzałem z laptopem i bez problemu urządzenia się znalazły i współpracowały.

wracając do tematu - mp3 brzmią OK :)

www.hk.pl | www.jajex.com

#60789  autor: coolmilka
 14 mar 2006, 17:01
Mialem dzis okazje pobawic sie tym tel przez 1 godzine(jak szybko minal mi ten czas)Poprostu cudo!!Juz dluzej nie bede sie zastanawial, gdy tylko wzielem go do reki to odrazu powiedzialem CHCE TEN TELEFON!!Te mity o wielkosci i wadze zniknely, telefon idealnie lezal w mojej rece a tej podobno olbrzymiej wagi wogule nie odczuwalem!!Telefon jest niesamowity, a mozliwosci ktore w nim drzemia sa ogromne.Przeczuwam ze bedzie to jeden z najlepszych zakupow jakich kiedykolwiek dokonalem!!Po pierwszym choc krotkim spotkaniu juz wiem ze mnie nie zawiedzie

#68216  autor: Dragon
 17 kwie 2006, 11:50
co do odtwarzacza mp3 to gra fajnie tylko problem z jego obsluga, na tej rolce po lewej moglaby byc zmiana utworow a nie glosnosci

#68224  autor: piotrz
 17 kwie 2006, 12:10
Dragon jest zmiana utworów na rolce, ale musisz zatrzymać utwór, by to zrobić. Podczas odtwarzania jest zmiana głośności :)

#69716  autor: Dragon
 23 kwie 2006, 20:32
no wlasnie, bardziej podswiadomie gdyby na rolce byla zmiana utworow, a glosnosc na przyciskach z boku (ktorych nie ma :p)