• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #587785  autor: Forest150
 11 paź 2012, 14:53
Witam :smt006
Otóż mam mały problem w związku z tym że wejście od ładowarki po prostu przestało reagować na ładowarkę. Telefon dopiero będę miał czas zanieść do serwisu w sobotę a ze służbowego siłą rzeczy nie mogę korzystać dzwoniąc i pisząc smsy do znajomych... Więc mam do was pytanko czy da się go jakoś inaczej naładować oczywiście "domowymi" sposobami? Szkoda że nie da się go naładować przez USB bo już by było dawno po problemie. :evil:
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :D

Jeśli Ci pomogłem, kliknij "pomógł"

#587809  autor: dario321
 11 paź 2012, 16:37
a nie prosciej bedzie jak przelozysz karte sim do sluzbowego :wink: z domowych sposobow to chyba powinno "pomoc" nagrzanie baterii :-) tylko ,ze to jej zaszkodzi :?

#587954  autor: Forest150
 12 paź 2012, 06:15
dario321 pisze:a nie prosciej bedzie jak przelozysz karte sim do sluzbowego :wink:
No to by było najprostsze no ale służbowego nie wyłączę od 17 do 9 rano :lol: .
Szkoda że nie wymyślono jakiegoś programu żeby można było na kabelku ładować :). No nic jakoś jeszcze dzień wytrzymam...

#587999  autor: Forest150
 12 paź 2012, 10:40
Calm7 pisze:Inną ładowarką próbowałeś? Albo ładowarką ładować inny telefon? Sprawna?
Próbowałem trzema ładowarkami a ta ładowarka co ładowała standardowo mój telefon była sprawdzana na dwóch telefonach i śmiga więc ewidentnie wejście jest do wymiany.

#588008  autor: markoz7874
 12 paź 2012, 11:01
Forest150 pisze:.. Więc mam do was pytanko czy da się go jakoś inaczej naładować oczywiście "domowymi" sposobami? ..
Jasne, że sie da!
Wyciagasz akumulatorek z telefonu i ladujesz ladowarka dla modelarzy lub samemu na predce robisz cos w tym rodzaju: domowa ladowarka ;)

#607574  autor: eddie71
 13 sty 2013, 17:53
Istnieją już niedrogie ładowarki (10-15 zł) do akumulatorów litowych w telefonach (99% modeli).
Wyjmuje się baterię z telefonu i wkłada do ładowarki i po ok. 3 godzinach bateria naładowana.

#607600  autor: max4max
 13 sty 2013, 20:32
Forest150 pisze:Otóż mam mały problem w związku z tym że wejście od ładowarki po prostu przestało reagować na ładowarkę. Telefon dopiero będę miał czas zanieść do serwisu w sobotę a ze służbowego siłą rzeczy nie mogę korzystać dzwoniąc i pisząc smsy do znajomych... Więc mam do was pytanko czy da się go jakoś inaczej naładować oczywiście "domowymi" sposobami? Szkoda że nie da się go naładować przez USB bo już by było dawno po problemie.
Taka http://allegro.pl/uniwersalna-ladowarka ... 26351.html ładowarka załatwi Ci sprawę :)