Jestem nowy na tym forum, więc chce się przywitać... a więc witam
problem jest taki...zachorowałem, moja choroba to nokia n70, mam kilka pytanek związanych z tym na co zwrócić szczególną uwage kupując telefon w komisie, albo na allegro?
doszły mnie sluchy, ze komisy spkupuja uzywane modele telefonow, kupuja oryginalne obudowy, da sie tez podobno dostac czyste druczki gwarancyjne - wiec kupuja i wypisuja sobie sami, i potem taki telefon leci jak nowka sztuka, no bo w sumie do czego sie przyczepic, gwarancja jest, telefon wyglada na nowke... i wlasnie boje sie takiego odgrzewanca kupic, tym bardziej ze to sporo kasy i biedny studencina troche musial zbierac i sprzedac pol komputera i nei chce potem robic w spodnie gdy panowie szanowni beda chcieli mnie spisac...
jak macie jakies wskazowki to chenit wyslucham a przydadza sie pewnie nie tylko mnie,
na jakie numery zwrocic uwage?
ktore numery powinny byc idenyczne na gwarancji , pudelku, telefonie?
zna ktos jakies pewniaki gdzie mozna kupic taki telefon?
jak sprawdzic legalnosc telefonu, mowa o sprzedawaniu kradzionych telefonow?
no i pare pytanek odnosnie samego telefonu:
jak sie wam sprawuje?
jaki siedzi tam procesor?
grał ktos w gry z ngage'a?
odkrył ktos jakies katastrofalne wady?
wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam

problem jest taki...zachorowałem, moja choroba to nokia n70, mam kilka pytanek związanych z tym na co zwrócić szczególną uwage kupując telefon w komisie, albo na allegro?
doszły mnie sluchy, ze komisy spkupuja uzywane modele telefonow, kupuja oryginalne obudowy, da sie tez podobno dostac czyste druczki gwarancyjne - wiec kupuja i wypisuja sobie sami, i potem taki telefon leci jak nowka sztuka, no bo w sumie do czego sie przyczepic, gwarancja jest, telefon wyglada na nowke... i wlasnie boje sie takiego odgrzewanca kupic, tym bardziej ze to sporo kasy i biedny studencina troche musial zbierac i sprzedac pol komputera i nei chce potem robic w spodnie gdy panowie szanowni beda chcieli mnie spisac...
jak macie jakies wskazowki to chenit wyslucham a przydadza sie pewnie nie tylko mnie,
na jakie numery zwrocic uwage?
ktore numery powinny byc idenyczne na gwarancji , pudelku, telefonie?
zna ktos jakies pewniaki gdzie mozna kupic taki telefon?
jak sprawdzic legalnosc telefonu, mowa o sprzedawaniu kradzionych telefonow?
no i pare pytanek odnosnie samego telefonu:
jak sie wam sprawuje?
jaki siedzi tam procesor?
grał ktos w gry z ngage'a?
odkrył ktos jakies katastrofalne wady?
wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam