Cześć! Ostatnio zaczęły się z moim Vivazem dziać dziwne rzeczy. Ekran działa sprawnie przez jakiś czas, potem zaczyna się włączać i wyłączać ten górny panel z zegarkiem i ikonką łączności, zupełnie jakby go coś naciskało. Po chwili przestaje i wszystko jest cacy, ale do czasu
W pierwszej chwili pomyślałem, że wyświetlacz się, mówiąc delikatnie, spsuł i sam się naciska, ale po wykonaniu tego myku z "odciągnięciem" wyświetlacza na taśmie nic się nie zmieniło. Co ciekawe ten sam ekran włącza się również po obrocie telefonu (działanie akcelerometru) w menu, a wtedy należałoby kliknąć w zupełnie inne miejsce. Próbowałem już przywrócić ustawienia fabryczne, zaktualizowałem soft przez SE PC Companion i problem się powtarza. Dodam, że telefon niestety nie ma gwarancji.
Czy ktokolwiek ma pomysł co mogło się mu stać i co ja powinienem z tym zrobić?
pozdro
W pierwszej chwili pomyślałem, że wyświetlacz się, mówiąc delikatnie, spsuł i sam się naciska, ale po wykonaniu tego myku z "odciągnięciem" wyświetlacza na taśmie nic się nie zmieniło. Co ciekawe ten sam ekran włącza się również po obrocie telefonu (działanie akcelerometru) w menu, a wtedy należałoby kliknąć w zupełnie inne miejsce. Próbowałem już przywrócić ustawienia fabryczne, zaktualizowałem soft przez SE PC Companion i problem się powtarza. Dodam, że telefon niestety nie ma gwarancji.
Czy ktokolwiek ma pomysł co mogło się mu stać i co ja powinienem z tym zrobić?
pozdro

Ostatnio zmieniony 18 paź 2012, 22:47 przez Jumplca, łącznie zmieniany 1 raz.