• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #54242  autor: nova
 16 lut 2006, 19:36
Mam do Was pytanko. Czy ktoś z Was używał futerału Krusell Vertical S-Wide do swojej Nokii? Jak ona pasuje to tej kaburki? Niby na stronie napisane jest że będzie ok ale jakoś nie jestem do końca przekonany. A nie mam możliwości żeby przymierzyć bo jakoś nigdzie w moim mieście się nie spotkałem z akcesoriami tej firmy. Chyba tylko zakup przez net zostaje a nie chcę się rozczarować jak dostanę przesyłkę.
A jak nie taki Krusell to co byście polecali? Kształt tela trochę nietypowy a ten futerał co w sklepie Nokii można dostać jakoś niezbyt mi podchodzi. A może skarpetę jakąś?
Liczę na sugestię.

#55048  autor: nhm
 20 lut 2006, 10:19
Futeraly firmy KRUSELL sa bardzo dobrej jakosci i skoro futeral ten jest przeznaczony do telefonu 6630 to bedzie pasowac bez problemow:)

- = n h m = -

#55110  autor: ywis
 20 lut 2006, 14:33
Chyba temat powinien znaleźć się w dziale "Symbian", a co do samej firmy i futerału. Nie zastanawiaj się, tylko kupuj. Krussel robi najlepsze futerały, wszystko będzie pasować tak jak mówi mój przedmówca, że jeśli jest to stylizowane akurat pod 6630, to będzie <ok>

#55571  autor: nova
 22 lut 2006, 20:39
OK. A zamawiał ktoś z Was za pośrednictwem polskiej strony Krusell.pl? Wybrałem standarowy przelew bankowy i czy teraz numer rachunku przyślą mi na maila tak jak jest to w standardowych zakupach elektronicznych? Była opcja żeby zapłacić za pośrednictwem płatności.pl ale to chyba bez sensu przelewać im kasę skoro nie mają jeszcze skompletowanego zamówienia.
Coś mi się zdaje że już namieszałem ;)

[ Dodano: 2006-03-09 14:01 ]
Futerał dzisiaj doszedł i w związku z tym chciałem podziękować za wszelkie rady bo jest on naprawdę wypasiony. Super jakość wykonania, telefon fajnie leży i w ogóle luzik.
Jedyne co wydało mi się dziwne że na stronie zmieniono status na realizacja zamówienia w momencie jak przelałem im kasę. Od momentu przelewu do dzisiaj trwało to jakoś tydzień i szczerze mówiąc zaczynałem wątpić czy w ogóle cokolwiek otrzymam ;) Ale jest ok i wszystkim chcącym zamówić futerał za pośrednictwem polskiej strony Krusell'a gorąco polecam, bo wybór będzie napewno trafiony.