• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

#546459  autor: alex1155
 09 kwie 2012, 15:23
Z aplikacji polecam i sam uzywam:
-Nowe GG
-Swype
-Asphalt 3
-Kaspersky Mobile
-Opera Mini ( działanie wersji Mobile jest fatalne)
-tuba.fm
-Youtube Downloader
-Parlingo( kiedy GG nie chce sie włączyc)
-Shazam
-The Wheater
-Allegro
-QOrange
-audioteka.pl
-Skype(choc jest niekompatybilny podobno:D)

#547214  autor: MSM
 12 kwie 2012, 21:19
Czy to prawda ? :
"Pierw­sza zmiana to tylko cztery ekrany główne w prze­ci­wień­stwie do innych smart­fo­nów z Belle, które mają po sześć pul­pi­tów. Jakby tego było mało Nokia 500 z Belle OS nie będzie obsłu­gi­wać wid­ge­tów..."

Bo niby jak to miałoby wyglądać ?

Wyczytałam też coś takiego nt Nokia Feature Pack 1:
"Najbardziej kontrowersyjna kwestia związana z zapowiadaną aktualizacją, to brak wsparcia dla dużej grupy smartfonów Nokii. Lista pominiętych modeli obejmuje między innymi: N8, X7, E7, C7, C6-01 oraz 500..."
- bo jesli tak to chyba kupno tego fona nie ma właściwie sensu, prawda ?

#547806  autor: alex1155
 15 kwie 2012, 13:38
MSM nokia 500 to nie jest taki smartfon jak inne. Ja bym się tu nie spodziewał mnóstwa aktualizacji i funkcji. To tak naprawdę zwykły telefon, już nawet na allegro ciężko go sprzedać. To co zrobiła z nim nokia udostępniając belle już zasługuje na uznanie, bo na poprzedniej wersji systemu często w ogóle nie dało się pracować. Myślę, że już niedługo sprzedaż tego telefonu będzie stopniowo uśmiercana gdyż naprawdę więcej krzyku niż pożytku. Podobno już króluje w serwisach. Najgorsze jest to, że nokia i operatorzy zrobili mu mega reklamę, a wyszło jak wyszło.

[ Dodano: 2012-05-24, 19:01 ]
Dzis zaktualizowałem sobie Nokia Ovi Suite i miałem do pobrania Skype i Quick Office. Jeśli te aplikacje będa bezproblemowo działac to 500tka w końcu zacznie zachowywać sie jak na smartfona przystało:D