Poszukuję kilku programów , które zadziałają na wersji softu 400...
Może ktoś z Was ma te programy lub zamienniki , które pójdą na tel moim

Takie które mają ważne certyfikaty itp.
1. Ostatnio popełniłem wielki błąd tj. zaktualizowałem nasz ukochany komunikator.
2 rzeczy:
- Reklama prawie że co wysłaną wiadomość.
- Przy przeskakiwaniu między kategoriami , gdy wracam do kontaktów , to zostaje wskaźnik w tym samym miejscu w którym skończyłem przeglądać. Niby miało być to dobre... Ale przy bardzo wielu kontaktach to zaczyna denerwować.
Miałem wtedy chyba wersję 1.9 a teraz 2.1... Ktoś z Was ma(wie) jakąś wersję sprzed tych zmian??
Mam 1.7 (uf , na szczęście ) , jednak boję się że może być jakoś niezgodna przy dołączaniu do grup. Ale i tak ją zainstaluję. Ktoś z Was może jakoś pomóc??
Ps. Wiecie o nowym mobilnym gg?? Jeśli będzie lepsze od Palringo , to wracam tam. Byle był szybki i niezawodny.
2. Jbak TaskMan - program służący głównie do wyłączania programów w tle , ale teraz pozwalał zresetowac telefon . No i miał wiele ciekawych choc rzadko używanych opcji . Niby jest oficjalna strona... ale wywala mi błąd o.O Czyżby coś nie teges?
Palringo znalazłem u siebie... i zainstalowałem. Zadziałało. Ale reszty już nie :/.
3. Torch - Program głównie służący jako latarka. Ekran robił się biały...

Za skarby nie mogę tego odszukac...
Ps. Temat został zmieniony. Może macie jakieś inne ciekawe propozycje użytecznych programów??
I tak czekam aż wyjdzie iP 5 - Robię wielki technologiczny przeskok... Ale te pół roku ma mi służyc

Zainstalowałem od nowa system.. Ale dzięki temu mój słownik T9 zapamiętuje wyrazy! Bo poprzednio... porażka :/ Za to wszystkie moje programy straciłem... I proszę Was tu o pomoc