best pisze:pakierhakierxd pisze:niezgodność towaru z umową.
Wtedy każą mi odesłać do Warszawy z papierkiem niezgodności towaru z umową (bo telefon jest z e-shopu) i może łaskawie wymienią (pewnie znowu dadzą 500

).
A po co do Warszawy? Na pewno tak jest? Mnie w Orange kazali przyniesc Nokie do salonu firmowego i firmowka wysyła niezgodnosc do serwisu (kupowałem przez konsultanta telefonicznego, poprzedni fon przez orange.pl i tez mi kazali jakby co do firmowki zanosic). To,że niezgodnośc z umowa nalezy oddawać konkretnemu sprzedawcy wcale nie jest aż tak konkretnie przestrzegane, nie powinienes płacic za wysyłki i rozsyłac telefon Bog wie gdzie. Masz prawo do oddania telefonu na Niezgodnosc w sklepie operatora.
Ps. Nie chce Cię martwic ,ale wymiana na Nokie 500 na kolejna Nokie 500 ( czy wymiana płyty głownej jak to z reguły robiły w moim przypadku serwisy) nic nie da. Ten model po prostu jest wadliwy. Mam go ja z Orange, znajomy bodajże z plusa i problemy sa te same. Wiesza się niemiłosiernie tak,ze nie da sie z niej normalnie korzystać. I to juz od wyciagniecia jej z pudełka