Ramirez pisze:Zaloguj sie na Play24 i tam powinna być taka opcja - włącz/wyłącz transmisje danych poza strefa taniego internetu, czy jakoś tak... Dokładnie nie pamiętam jak to się nazywało. Pewnie kiedyś to włączyłeś jak internet z pakietów chodził tylko na zasięgu playa i tak zostało do tej pory na tym numerze.
na p24 mam tylko "Blokada transferu danych" ale to mam wylaczone ;/ /Nie mam czegos takiego jak "transmisje danych poza strefa taniego internetu"
Edit:
Teraz patrze ze ta "Blokada transferu danych" o ktorej pisales to jest to wlasnie ta "transmisja danych poza strefa taniego internetu" ale jak juz napisalem wczesniej mam to wylaczone
[ Dodano: 2011-12-11, 09:56 ]
Panowie i Panie,
Chyba zaczelo dzialac;-) poprzekladalem miedzy telefonami rozne karty play (mam ich 3;-)) i ta glowna moja karta z ktorej korzystam na codzien dzialala w innym telefonie w roamingu plusa wiec ja ponownie zaladowalem do E72 i WAP zaczal dzialac mimo ze w tel. nic w ustawieniach nie zmienialem (punkt dostepu do internetu pozostal WAP Play'a) tak wiec na razie alarm chyba odwolany. Tak czy siak dzieki za proby pomocy;-)