Chciałbym w swojej "eNce" ustawić tapetę na pełnym ekranie, jednak nie znam się na robieniu motywów, a program FreeFSWP (chyba tak się nazywał) u mnie nie działa. Czy jest w ogóle jakaś inna metoda na ustawienie tapety na pełnym ekranie?
- Wszystko, co związane z Symbianem
To co, to ten FP2 to blokuje? Symbian multimedialny, ale żeby nie szło zrobić czegoś takiego, jak tapeta na pełnym ekranie to coś nie ten on jest...
Próbowałem jeszcze programów (do robienia motywów): Zensis Theme DIY, Pic2Theme i Advanced Theme ale niestety żaden nie daje oczekiwanych efektów
@Jaca: Tego, co mi podałeś jeszcze nie próbowałem, ale o ile dobrze pamiętam to to był sposób na starsze telefony i jeszcze pochłaniał dość dużo RAMu.
Próbowałem jeszcze programów (do robienia motywów): Zensis Theme DIY, Pic2Theme i Advanced Theme ale niestety żaden nie daje oczekiwanych efektów

@Jaca: Tego, co mi podałeś jeszcze nie próbowałem, ale o ile dobrze pamiętam to to był sposób na starsze telefony i jeszcze pochłaniał dość dużo RAMu.
Ja używałem takiego programu, co się nazywa Gdesk.
Jest to nakładka następująca ekran główny, jaki jest zwykle w Symbianie. Bardzo dużo możliwości personalizacji, typ i wielkość zegara, kolor itd.
I tapeta jest na cały ekran.
Jest to nakładka następująca ekran główny, jaki jest zwykle w Symbianie. Bardzo dużo możliwości personalizacji, typ i wielkość zegara, kolor itd.
I tapeta jest na cały ekran.

www.slot.art.pl
agentterenowy.jw.lt
agentterenowy.jw.lt
Co do takich, to też już jakiś miałem. Dla mnie SHIT. Nie wiem, czy to nie był właśnie Gdesk, w każdym razie byłem niezadowolony z tego i natychmiast to usunąłem. Nie chcę żadnych nakładek.
@davvid:
Tak, to był właśnie vHome.
@agent terenowy:
Patrzyłem trochę na GóGLu na GDesk i o ile to, co zauważyłem, to szczyt możliwości GDeska... to wolę przyciętą tapetę
Nie interesuje mnie wygląd podobny do Okien Vista. Jedyne, co mi wyraźnie przeszkadza w wyglądzie trybu gotowości w N79 to brak możliwości ustawienia tapety na pełny ekran, reszta ładna jest.
No nic, chyba trzeba będzie w weekend wypróbować metodę, którą podał Jaca, chyba, że macie jeszcze jakieś propozycje.
Tak, to był właśnie vHome.
@agent terenowy:
Patrzyłem trochę na GóGLu na GDesk i o ile to, co zauważyłem, to szczyt możliwości GDeska... to wolę przyciętą tapetę

No nic, chyba trzeba będzie w weekend wypróbować metodę, którą podał Jaca, chyba, że macie jeszcze jakieś propozycje.