• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

#456151  autor: vaha
 28 sty 2011, 15:56
Odkurzam temat, żeby nie tworzyć kolejnego.

Czy nowy soft (z roku 2010) eliminuje problemy wieku młodzieńczego tego telefonu jak np. częste zawieszanie się lub lepsza jakość foto? Warto zmieniać czy lepiej poprzestać na oryginalnym sofcie?

#456153  autor: thonka
 28 sty 2011, 15:59
vaha, zalezy jaki masz obecnie soft.
juz soft 300 dal duza poprawe jakosci zdjec, choc powiedzmy sobie szczerze, ze rewelacji to i tak nie ma.

zawieszania natomiast nigdy nie doswiadczylem a mialem telefon od softu 210.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#456158  autor: vaha
 28 sty 2011, 16:08
thonka pisze:vaha, zalezy jaki masz obecnie soft.
Dzięki za szybką odpowiedź.

Nie miałem na myśli żadnego konkretnego softu, gdyż telefonu jeszcze nie posiadam, ale przeczytałem tu tyle pochlebnych recenzji, że coraz bardziej chcę go mieć. Obecnie posiadam 6303 i najbardziej brakuje mi wifi.

I z wad telefonu właśnie te dwie wspomniane mnie jedynie niepokoiły, więc chciałem wiedzieć, czy jak kupię używany telefon i wgram nowe oprogramowanie to czy tych problemów się pozbędę.

Ale rozumiem, że tak czy inaczej warto wrzucić nowy soft do telefonu?

#456163  autor: thonka
 28 sty 2011, 16:25
nie wiem jak tam z softem w telefonach od operatorow, ale ja na obecny z serii 500 nie narzekam.
nie jest to moze demon szybkosci w porownaniu z innymi obecnymi na rynku, ale jak na 2,5 letni model daje rade.
ja obecnie po za e72 nie widze nic na co bym mogl go zmienic.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet