• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

#453106  autor: czarekcw
 14 sty 2011, 22:01
kuwejt pisze:Może nie wciskasz do końca i kawałek wystaje?
Wciskam właśnie mocno i nie ma takiego kliknięcia charakterystycznego jak np w odtwarzaczach mp3 jak się wkłada słuchawki.

Ostatnie dwa pytania.

1. Mam włączoną opcję że po zrobieniu zdjęcia mi się ono wyświetla. Trochę tak się pobawiłem i od razu usuwałem. Potem sobie wszedłem do Menu->Multimedia->Galeria->Zdjęcia i teraz obojętnie gdzie wejdę: czy w "Zrobione" czy w "Miesiące" czy w "Wszystkie" pojawia się coś takiego:
Obrazek
Obrazek

Gdy chce to usunąć pojawia się komunikat:"Ogólny:Błąd systemu" i nic nie da rady z tymi plikami zrobić, nie ma ich ani na karcie pamięci ani na telefonie (sprawdzałem w menedżerze plików i z komputera). Jest jakaś rada na to?

2. W E52 miałem dwie kart gwarancyjne: małą książeczkę i kartkę A4. W e72 mam tylko tą małą książeczkę z paragonem i oznaczeniem sklepu- bez problemu przyjmie serwis?

#453141  autor: thonka
 15 sty 2011, 00:19
czarekcw pisze:2. W E52 miałem dwie kart gwarancyjne: małą książeczkę i kartkę A4. W e72 mam tylko tą małą książeczkę z paragonem i oznaczeniem sklepu- bez problemu przyjmie serwis?
przypadkiem ta karta A4 nie byla faktura VAT, ktora w obrocie konsumenckim jest na rowni z paragonem? ;)

nokia w obu modelach daje jako gwarancje tylko te "mala ksiazeczke", wkleja sie do niej naklejke z opakowania telefonu i wraz z dowodem zakupu (faktura, paragon) stanowia one podstawe do reklamacji.

co do grafik. wyglada na to, ze sa zindeksowane w telefonie, ale fizycznie ich w pamieci nie ma. nie mam niestety pojecia dlaczego tak sie dzieje.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#453179  autor: Pazuzu
 15 sty 2011, 12:03
Moja gwarancja sklada sie z :
- Małej książeczki która jest pusta
- Gwarancji A4
- Faktury zakupu A4

Telefon brany na firme, choc pewnie dla indywidualnego klienta bedzie tak samo. Telefon z Orange.

#453191  autor: maniek89
 15 sty 2011, 12:33
Format z tymi plikami powinien zalatwic sprawe bo kiedys mialem podobna przypadlosc w e51 tylko z plikiem mp3 ktory nie chcial sie do konca usunac.

#453362  autor: czarekcw
 16 sty 2011, 01:35
http://allegro.pl/nokia-e52-od-zlotowki ... 63135.html

Widać tą karte gwarancyjną na kartce A4 na 1 i 2 zdjęciu- szczerze to po co ona jest skoro jest ta mała karta gwarancyjna?
maniek89 pisze:Format z tymi plikami powinien zalatwic sprawe
Może lamerskie pytanie ale: jak zrobić ten format? Czy jest taka opcja w telefonie? Czy z pozycji komputera? Czy po formacie problem ten zniknie?