• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #452241  autor: maćko
 11 sty 2011, 01:54
Witam, jak w tytule mam problem z aparatem, działa w zależności od humoru.
Czasem gdy odsuwam zasłonę to normalnie się włączy a czasami nie chce i wogóle nie reaguje, a dziś jak ładowałem telefon z otwartą zasłoną aparatu to zauważyłem że nagle włączyło się podświetlenie i zaczął sam z siebie działać aparat. Soft raczej wykluczam bo zaktualizowałem go i dalej są problemy.
Proszę o pomoc, poradźcie coś, nie wiem czy to poważna sprawa czy może drobnostka.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 13:06 przez maćko, łącznie zmieniany 1 raz.

#452255  autor: kerim36
 11 sty 2011, 09:02
rozkrecic i przedmuchac

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#452276  autor: maćko
 11 sty 2011, 13:30
Myślisz że to pomoże?
może masz jakąś instrukcję albo link to yt żeby sobie podejrzeć jak się to robi?
Zauważyłem że dziś podczas ładowania znowu aparat sam się włączył (zasłona była odsunięta w czasie ładowania) potem nie chciał się włączyć a przed chwilą sprawdziłem i działa.

[ Dodano: 2011-01-16, 01:15 ]
no i jak to mówią "samo przyszło i samo poszło"
aparat od 3 dni działa normalnie, za każdym razem po odsunięciu zasłonki uruchomił się bez problemu, ciekawe jak długo będzie działał....

[ Dodano: 2011-01-28, 20:51 ]
Nie wiem co jest grane ale ostatnio problem powrócił,
czasem aparat działa, czasem nie reaguje na otwarcie zasłony a czasem ożywa pod ładowarką, zdarza się ze już włączony aparat nagle się wyłącza, tak jakby coś nie łączyło.

pomóżcie proszę, jeśli trzeba rozbierać to może ktoś poda link yt jak przeczyścić lub rozebrać aparat.