Pazuzu pisze:Mam kilka pytań dotyczących tego modelu:
1. Czy jeśli jest dźwięk podczas wykonywania zdjęcia, to czy można go wylaczyc?
2. Podobnie jak wyżej tyle że chodzi tutaj o czerwone światełko podczas nagrywania filmow
3. Ile sms-ow pomieści skrzynka odbiorcza/nadawacza
4. Czy w programie do obsługi telefonu na pc, można usuwać sms-y? Niby oczywiste, ale w samsungu tego brak:)
5.Pytanie odnoszę do odpowiedzi powyzej. Czy jesli kupie tel z softem od orange, wgram czysty (rozumiem ze w tym momencie trace gwarancje), ale jesli wgram potem od nowa ten soft od orange to gwarancja nie wroci?
6.Jak wyglada szybkosc robienia fotek, w sensie od klikniecia na spust do zrobienia fotki? Tak samo jak plynnie dziala przegladarka zdjec.
ad.1) Jest dźwięk i nie da się wyłączyć. Czytałem o tym, ale ewentualne zlikwidowanie tego dźwieku wymagałoby ingerencje ploków systemowych symbiana. (dość skomplikowane jak dla mnie)
ad.2) Jest i świeci się cały czas podczas nagrywania i nie da się tego wyłączyć, przynajmniej z tego co ja wiem.
ad.3) Miałem ponad 1200 SMSów w odbiorczej i nadawczej i myśle, że ani trochę się nie zbliżyłem do limitu, zależy to chyba od aktualnej wolnej pamięci telefonu (czyli można powiedzieć, że nieograniczona jest skrzynka

)
ad.4) Tak, można.
ad.5) Nie wiem, ale wg, mnie soft orange nic negatywnego (prócz simlocka) nie wnosi do telefonu. Na prawdę, nie ma co się obawiać tego. Przed zakupem też tego się bałem.
ad.6) Ok. 4-7 sekund, zależy jak szybko chwyci AF, jaki tryb ustawiony i jak kolorowe jest zdjęcie.