mam ten model z orange i w oryginalnie zamontowany odtwarzacz jest malo funkcjonalny

nie moge sie tam nawet doszukac opcji ( w ogole to malo tam jest opcji) zeby utwory byly odtwarzane po kolei wiec wrzucilem sobie program ultra mp3 no i jest lepiej ale jest bardzo wielka wada a mianowicie gdy przychodzi sms lub polaczenie to odtwarzacz przestaje odtwarzac muzyke/ dla porownanie ostatnio bawilem sie taka sama nokia (sprowadzona z italii, ale z polskim menu) tylko oryginalnie wgrany odtwarzacz byl o wiele lepszy nie trzeba bylo wrzucac zadnego innego, a sygnal sms to byl ustawiony dzownek + wibra, a syg nadchodzacego polaczenie to byl beep + wibra i muzyka sie nie wylaczala dopiero gdy nacisnalem opcje odbierz, w zwiazku z tym mam pytania:
1. czy w odtwarzaczu da sie ustawic zeby utwory byly odtwarzane po kolei ?
2. czy da sie w nim ustawic zeby przy polaczeniu nie wylaczala sie muzyka ?
pierwsze pyt dotyczy glownie tego standardowego ktory jest w oprogramowaniu, drugie tego standardowego jak i ultra mp3
3. czy do tego modelu jest juz wiecej niz jedno oprogramowanie (mam na mysli czy jest juz jakies nowsze) ?
4. jak macie jakies dobre sprawdzone odtwarzacze to mozecie przeslac mailem
no i jedno pytanie nie dotyczace tego tematu:
5. czy tematy ktore oryginalnie byly na karcie pamieci da sie przerzucic do pamieci telefonu ? (robilem co moglem i nie udalo mi sie to)
6. czy zmiana jezyka (dogranie np polskiego) jest rownoznaczna ze zmiana softu ?