• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #39765  autor: [email protected]
 01 sty 2006, 23:59
mam ten model z orange i w oryginalnie zamontowany odtwarzacz jest malo funkcjonalny :smt011 nie moge sie tam nawet doszukac opcji ( w ogole to malo tam jest opcji) zeby utwory byly odtwarzane po kolei wiec wrzucilem sobie program ultra mp3 no i jest lepiej ale jest bardzo wielka wada a mianowicie gdy przychodzi sms lub polaczenie to odtwarzacz przestaje odtwarzac muzyke/ dla porownanie ostatnio bawilem sie taka sama nokia (sprowadzona z italii, ale z polskim menu) tylko oryginalnie wgrany odtwarzacz byl o wiele lepszy nie trzeba bylo wrzucac zadnego innego, a sygnal sms to byl ustawiony dzownek + wibra, a syg nadchodzacego polaczenie to byl beep + wibra i muzyka sie nie wylaczala dopiero gdy nacisnalem opcje odbierz, w zwiazku z tym mam pytania:
1. czy w odtwarzaczu da sie ustawic zeby utwory byly odtwarzane po kolei ?
2. czy da sie w nim ustawic zeby przy polaczeniu nie wylaczala sie muzyka ?
pierwsze pyt dotyczy glownie tego standardowego ktory jest w oprogramowaniu, drugie tego standardowego jak i ultra mp3
3. czy do tego modelu jest juz wiecej niz jedno oprogramowanie (mam na mysli czy jest juz jakies nowsze) ?
4. jak macie jakies dobre sprawdzone odtwarzacze to mozecie przeslac mailem ;-)

no i jedno pytanie nie dotyczace tego tematu:
5. czy tematy ktore oryginalnie byly na karcie pamieci da sie przerzucic do pamieci telefonu ? (robilem co moglem i nie udalo mi sie to)

6. czy zmiana jezyka (dogranie np polskiego) jest rownoznaczna ze zmiana softu ?
 #39890  autor: piotrz
 02 sty 2006, 15:38
[email protected] pisze: 1. czy w odtwarzaczu da sie ustawic zeby utwory byly odtwarzane po kolei ?
2. czy da sie w nim ustawic zeby przy polaczeniu nie wylaczala sie muzyka ?
pierwsze pyt dotyczy glownie tego standardowego ktory jest w oprogramowaniu, drugie tego standardowego jak i ultra mp3
3. czy do tego modelu jest juz wiecej niz jedno oprogramowanie (mam na mysli czy jest juz jakies nowsze) ?
4. jak macie jakies dobre sprawdzone odtwarzacze to mozecie przeslac mailem ;-)
no i jedno pytanie nie dotyczace tego tematu:
5. czy tematy ktore oryginalnie byly na karcie pamieci da sie przerzucic do pamieci telefonu ? (robilem co moglem i nie udalo mi sie to)
6. czy zmiana jezyka (dogranie np polskiego) jest rownoznaczna ze zmiana softu ?
1. zrób sobie w real playerze "listę utworów"- wtedy bedą leciały po kolei
2.nie jestem pewien, ale chyba nie
3. myśłę, że tak
4. super jest odtwarzacz z n90- nie trzeba wachlować dżojstikiem, żeby przejść do jakiejś opcji (np. przewijanie), bo klawisze kierunkowe mają swoją funkcję (np. w prawo głośniej, na dół następny utwór/ przewijanie,do środka to pauza itp.)
5.nie próbowałem, więc się nie wypowiadam
6. jeśli zrobisz to w komisie to tak.jeśłi w salonie noki nie
...i oczywiście
piotrz znowu pisze:chyba pomogłem :twisted:

#39902  autor: [email protected]
 02 sty 2006, 16:04
a orientujesz sie czy mozna gdzies sciagnac ten z n90 ?
wlasnie w tym modelu z italii tak bylo ze dzojaslic obslugiwal wszystkie ocje

#39980  autor: piotrz
 02 sty 2006, 17:12
podaj maila to Ci wyślę :) [/hide]

#40005  autor: Slodziak
 02 sty 2006, 17:34
pogrzeb w opcjach bo wszytsko jest/:)

#41161  autor: Slodziak
 05 sty 2006, 19:11
no to i mi wyslijcie!!

[email protected]

#41234  autor: Slodziak
 05 sty 2006, 20:16
doszlo, dzieki bardzo!!

[ Dodano: 2006-01-05, 20:18 ]
znaczy e-mail doszedl ale nie ma w nim zadnych plików do odebrania, moze jeszcze raz?? ;)

#41391  autor: MarcinK
 05 sty 2006, 22:34
sciagnijcie sobie albo oggplay albo vikingmp3 player,
oggplay jest moim zdaniem najlepszy, pozwala nawet ustawic pliki ogg jako dzwonki
(ogg - mniejszy niz mp3 a jakosc lepsza przy nizszym bitrate)

#41602  autor: Slodziak
 06 sty 2006, 16:00
Ciekawe to ogg moze sciagne!!