Witam, może ktoś mi pomoże otóż przedwczoraj dostałem SMSa od Nokii, ze jest dostepna aktualizacja do Ovi Maps i, ze szybciej pozycjonuje i działa GPS. Zaktualizowałem zachecony tym SMSem, rzeczywiście pozycję ustala sporo szybciej, ale później jak jade samochodem do celu to nie może mi wyliczyć trasy albo robi to bardzo, bardzo długo, dodam, ze sygnał z satelitów mam dobry. Zniechęcony działaniem GPSu po tej aktualizacji postanowiłem powrócić do starszej wersji gdzie może czekało się dłużej na połączenie z satelitami, ale później działało wszystko bardzo dobrze, lecz niestety i tutaj pojawił się problem chciałem zainstalować starsza wersje Ovi Maps (to była wersja 3.028 albo 3.03, któraś chyba z tych) ale nie chce sie na telefonie zainstalować, wyskakuje na telefonie: "kod błędu:-5" lub cos w tym stylu, może wiecie co mam zrobić aby powrócić do tej starszej wersji Ovi Maps, bo jednak tamta wersja jednak jak do tej pory najlepsza była, a ta którą mam teraz czyli 3.04 została jakoś skopana przez Nokie, no chyba, ze wiecie moze jak cos gdzies w ustawieniach tej najnowszej wersji przestawić, żeby działa jak ta stara.
Bardzo liczę na wasza pomoc. Z gory dzieki. Pozdrawiam.