Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
MX 260 są wyższym modelem, i kosztują bodajże 38zł w sklepach.Pilarson pisze:SENNHEISER MX 160
Mówisz o tych?:orson_dzi pisze: Ale za 10zł można mieć jeszcze wyższy model, z o wiele ładniejszymi parametrami. Warto dopłacić, bo to bardzo dobra inwestycja.
Nie chce wydawać więcej na słuchawki bo wiem, że zaraz jakiś kabelek się poluzuje gdzieś nie będzie stykać. Miałem już chyba 3 zestawy hmp 70 kupionych w sklepach.. Poza tym nie jestem jakimś koneserem i prawdopodobnie nie zobaczę różnicy. Mnie chodzi o to aby słuchawki dobrze trzymały się ucha, a w przypadku sennheiser'a mam z tym wątpliwości, i dobrze wygłuszały otoczenie oraz były solidne (w miarę do ceny)Ale cenowo to nie 30, a 5-6 dych, chyba że na jakiejś promocji czy wyprzedaży, to może wyrwiesz za 40. Ale polecam dołożyć, bo się nie zawiedziesz.
Miałem tak w słuchawkach dołączonych do mp3 CREATIVA, były bardzo średnie no i były jak do mojego ucha niewygodne.doominiqs pisze: Nie chce wydawać więcej na słuchawki bo wiem, że zaraz jakiś kabelek się poluzuje gdzieś nie będzie stykać.
To już nie wiem, w sumie kazde ucho jest inne, ja tych słuchawek korzystam przy kompie, więc jak się sprawdzaja na zewnątrz to nie bardzo potrafie powiedzieć, ale pewne są następujące rzeczy: są solidne (nieraz zsuwały mi się z biurka i upadały na parkiet i nie raz na nie nadepnąłem, często się zdarza, że niechcący je wyrwe z wejscia na słuchawki z kompa i nic a nic im nie jest) i mają dobry stosunek jakości do ceny. W uszach też dobrze leżą (sa wygodne).doominiqs pisze: Mnie chodzi o to aby słuchawki dobrze trzymały się ucha, a w przypadku sennheiser'a mam z tym wątpliwości, i dobrze wygłuszały otoczenie oraz były solidne (w miarę do ceny)![]()