Witam.Od dłuższego czasu przeczesuję wiadomości na tej stronie i pomimo że wiele osób poleca bardziej N82 zamiast N79 to ja właśnie nabyłem N79 kierując się przede wszystkim lepszą baterią oraz tym że telefon jest nowszy.No ale do rzeczy, telefon kupiłem nowy ale bez karty pamięci i teraz zastanawiam się jaką kupić i czym się kierować przy zakupie.Wiem że N79 obsługuje max 8GB ale gdziesz obiło mi się o oczy że też świetnie wykrywa 16GB tylko nie pamiętam gdzie to wyczytałem.Więc jakiej marki i który model kupić?Pozdrawiam
- Wszystko, co związane z Symbianem
A czy musi to być koniecznie produkt nokii?Na allegro jest trochę lepszy wybór.
[ Dodano: 2010-01-31, 09:54 ]
up
[ Dodano: 2010-01-31, 09:54 ]
up
shalashaska, nie wiem czemu sie tak niecierpliwisz.
generalnie powinna dzialac kazda karta micro sdhc, jedyna roznica jest taka, ze ta nokiowa byla przestestowana z tym konkretnym modelem, ale czy jest to az warte takiego przeplacania?
moja e71 tez niby miala czytac karty 4gb max. (w zestawie 2gb) a bez problemu poszla w niej karta sandiska 8gb.
jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziec.
zamawiajac cokolwiek wysylkowo pamietaj, ze masz czas 10 dni na odeslanie towaru bez podawania przyczyny (przy czym zwrot jest na wlasny koszt). wykorzystaj to
generalnie powinna dzialac kazda karta micro sdhc, jedyna roznica jest taka, ze ta nokiowa byla przestestowana z tym konkretnym modelem, ale czy jest to az warte takiego przeplacania?
moja e71 tez niby miala czytac karty 4gb max. (w zestawie 2gb) a bez problemu poszla w niej karta sandiska 8gb.
jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziec.
zamawiajac cokolwiek wysylkowo pamietaj, ze masz czas 10 dni na odeslanie towaru bez podawania przyczyny (przy czym zwrot jest na wlasny koszt). wykorzystaj to

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Dziękuję za odpowiedź i wyjaśnienie 
Mam prawo zwrócić nawet gdy kupię od zwykłem fizycznej osoby?

Mam prawo zwrócić nawet gdy kupię od zwykłem fizycznej osoby?
Ostatnio zmieniony 31 sty 2010, 22:16 przez shalashaska, łącznie zmieniany 1 raz.
przepis ten ma zastosowanie tylko w przypadku zakupu od firmy.shalashaska pisze:Mam prawo zwrócić nawet gdy kupię od zwykłem fizycznej osoby?
jednoczesnie rozgraniczmy 2 rzeczy, bo chyba nie do konca sie zrozumielismy (piszac o osobie fizycznej miales zapewne na mysli zakup przez aukcje), mi natomiast chodzilo o zakup wysylkowy przez sklep internetowy.
Niestety, ale wg. naszego prawa aukcje internetowe sa wylaczone z tych przepisow.
byly kiedys natomiast sprzeczne informacje co do kupna poprzez opcje 'kup teraz' i do konca nie wiadomo, czy w/w przepis pozwalajacy zwrocic towar w ciagu 10 dni do nich ma zastosowanie.
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Zawsze można dla bezpieczeństwa dogadać się przez zakupem, czy ew. byłaby możliwość wymiany karty na mniejszą, gdyby nie pasowała. O ile sprzedający ma taką w ofercie.thonka pisze:byly kiedys natomiast sprzeczne informacje co do kupna poprzez opcje 'kup teraz' i do konca nie wiadomo, czy w/w przepis pozwalajacy zwrocic towar w ciagu 10 dni do nich ma zastosowanie.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym 

Prawa kupującego http://allegro.pl/help_item.php?item=2109 czyli wynika z tego że jednak mam prawo do zwrotu.Pozdrawiam