Mam taki problem, otóż kupiłem sobie jakiś tydzień temu na aukcji internetowej używaną Nokie N71. Najpierw miałem kłopot bo nie widziała mojej karty sim (w sieci 36i6). Włożyłem inna kartę (z Plusa) i wyczytało ja więc obstawiam, że to nie przez sim-lock'a, wiec kupiłem sobie całkiem nowa kartę sim (tez z 36i6). Wreszcie ją wyczytało. Ale jeszcze w ten sam dzień zauważyłem, że telefon bardzo często gubił mi zasię (co się praktycznie nigdy nie zdarzało w moim starym telefonie), musiałem go wyłączać i ponownie włączać. Po ponownym włączeniu chwile działał i za chwilę działo się to samo. Często zdarza się tez, że telefon sam mi się wyłącza i włącza. Jest to bardzo denerwujące ponieważ co piaty sms mi nie dochodzi i muszę je wysyłać po kilka razy (podkreślam, że piszę dużo smsów). Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo zależy mi na naprawieniu tego kłopotu. Może wystarczy tylko przegrać softa, a może to jakiś większy problem
. Jeszcze raz proszę o szybką odpowiedź bo to bardzo pilne. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc

Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 00:30 przez wojtus7, łącznie zmieniany 1 raz.