• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #342511  autor: szmekot1
 23 cze 2009, 19:41
Witam, proszę o pomoc.
Czy można w tel ustawić ruchomą tapeta na wyświetlacz. Jak sie ogląda w galerii to się rusza a jak sie ustawi na tapetę to nic się nie dzieje ustawia się ale bez ruchu, czy można to jakoś zmienić ewentualnie jakich program.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, 07:12 przez szmekot1, łącznie zmieniany 1 raz.

#342593  autor: szmekot1
 24 cze 2009, 12:05
Tak, strona jest mi znana chodzi o to ze nawet jak tapeta rusza się w galerii jak się ogląda w telefonie, ale jak się ustawi na wyświetlacz jako tapeta to już przestaje zamiera bez ruchu. A wogóle to ktoś z was ustawiał ruchomą tapeta gif na wyświetlacz?

#342691  autor: vinc
 24 cze 2009, 19:41
szmekot1 w opisany przez Ciebie sposób nie ma możliwości ustawienia takiej tapety.

Obrazek

#342705  autor: szmekot1
 24 cze 2009, 20:24
Czyli nie da się ustawić ruchomej tapety na wyświetlacz do nokii N73, strasznie głupie niby taki nowoczesny a w tej kwestii nawet największe padła mogą ustwaiac ruchome tapety.

#342838  autor: fortel
 25 cze 2009, 14:53
Szmekot1,kto Ci powiedział,że N73 to nowoczesny telefon?Może nie jesteś na bieżąco ,,w telefonach''{bez obrazy!},ale ten telefon jest od dawna na rynku i nawet wygłąd ma nieco zabytkowy{chodzi mi o te przyciski pod ekranem! ;-} i gabaryty ...}.Może wpływ ma na to system-chodzi mi o ruchome tapety,a właściwie tematy zastosowany w N73. N73 ma pre-fp1 {jeśli dobrze pamiętam} gdy już np.6120c ma fp1 i u mnie w czasach fascynacji ruchomymi motywami ładowanymi z Owskina ,ładowała się również aplikacja ,,owskin'' gdzie po po ustawieniu czasu trwania ,,ruchu'' i załadowaniu motywu można było się cieszyć np.motywem z pięknym widokiem jeziora i łódką kołyszącą się na fali!Po jakimś czasie przeszło mi to zauroczenie bo zauważyłem,że bateria w telefonie dostała apetytu na prąd!Pozdrawiam... :)