Przed dwoma tygodniami kupiłem fabryczną Nokię 5700, w tym czasie już trzy razy, z czego ostatnie dwa w odstępie krótszym, niż 24 godziny, bez konkretnej przyczyny i żadnego działania z mojej strony skasował się cały zasób dodanych słów w słowniku T9. Zwykle dzieje się to między dwoma smsami pisanymi czasie jednej, dwóch minut, tzn. piszę jednego sms i słownik w porządku, wysyłam, czekam na odpowiedź, odpowiadam i wtedy już słownik wygląda jakbym dopiero rozpakował telefon, kolejność słów przewidywanych i ich zasób wraca do stanu fabrycznego.
Jakie mogą być tego przyczyny? Czy jest jakiś limit słów, które można dodać? Nawet gdyby, to kasować powinny się chyba tylko słowa najrzadziej używane, poza tym pierwsze skasowanie nastąpiło po tygodniu użytkowania, drugie po trzech dniach, i to było wczoraj wieczorem, a ostatnie przed chwilą. Bardzo mnie to denerwuje i chciałbym to jakoś rozwiązać. Być może rozwiązanie jest banalnie proste ale jestem absolutnie początkującym użytkownikiem Symbiana, tak więc proszę o pomoc.