• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #337028  autor: tribar
 24 maja 2009, 12:28
Witam
Przeszukałem internet ale nie znalazłem rozwiązania. Posiadający np OS Symbian mogą mieć włączone jednocześnie różne programy, więc w tle mógłby pracować programik, jakich wiele dla Windows, żeby zmieniać tapetę co określony czas. Czy taki istnieje? Najlepszy darmowy ale na komórki są tanie, więc każdy.

#337031  autor: vinc
 24 maja 2009, 12:47
Skonkretyzuj o jaki system Ci chodzi. Domyślam się, że o s60 więc do automatycznej zmiany tapet służy program Wallpaper Manager.

Obrazek

#337124  autor: tribar
 24 maja 2009, 20:05
Tak to ten system - dzięki
Niestety program tylko częściowo jest pomocny. Pozwala ustawić tylko 1 konkretną tapetę dziennie. Chciałbym mieć inną np. co kilka godzin - spośród kilkuset wgranych.

Problem dodatkowy - czy w E66 można tapetę ustawić na cały pulpit (jak przy starcie)? Przeszukałem wszystkie opcje, a tapeta jest obcięta z góry i na dole, gdzie widoczne są napisy na tle kolorów wybranego tematu :(

#337146  autor: vinc
 24 maja 2009, 21:32
Podałem pierwszy lepszy, ale zmianę tapety o konkretnej godzinie to chyba umożliwia program AutoThemes.
tribar pisze:Problem dodatkowy - czy w E66 można tapetę ustawić na cały pulpit (jak przy starcie)?
Niestety na Symbiana s60v3 z FP2 na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości :?

Obrazek