Witam!Od niedawna mam ten telefon i chciałbym skorzystać z GPS.Telefon jest zupełnie nowy i nie wiem czy są w nim zainstalowane jakieś mapy.Mnie w zasadzie interesowała by tylko mapa Polski,żeby móc określić swoja pozycję.Gdzie taką mapę mogę znaleść i jak ją wgrać do komórki.W telefonie jest aplikacja Nokia Maps 2.0.Prosiłbym o w miarę szczegółowe przedstawienie całej procedury.Z góry dziękuję i pozdrawiam!
- Wszystko, co związane z Symbianem
Chodzi mi wykorzystanie aplikacji Nokia Maps która jest w telefonie.Nie bardzo wiem jak się w niej poruszać.Po uruchomieniu komórki, na ekranie mam pod klawiszami wyboru "Wiadomości" i "Mapy".Wybierając "Mapy" telefon coś pobiera (chyba z internetu),póżniej mi się zawiesił(pomogło wyjęcie i ponowne włożenie baterii).
Jeśli pierwszy raz włączasz to parę minut musi "złapać fixa" i dopiero powinien działać. Chyba każda nawigacja za pierwszym uruchomieniem tak się zachowuję.enado pisze:Wybierając "Mapy" telefon coś pobiera (chyba z internetu),póżniej mi się zawiesił(pomogło wyjęcie i ponowne włożenie baterii).
Było: C55, 5510, MYX 6-2, V980, C75, 5210, 6510, 6230, 6230i, k550i, 6310i, N82, M8800 Pixon, d900i, Wave 723, Wave II, Lumia 920 i 930
+wiele na dłużej lub krócej
Jest: Samsung: Galaxy S7, Galaxy J3'16, Nokia: 6300
+wiele na dłużej lub krócej
Jest: Samsung: Galaxy S7, Galaxy J3'16, Nokia: 6300