• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #227620  autor: hudy8
 16 paź 2007, 19:41
witam.panowie dużo słyszałem o programie blacklist.zainstalowałem sobie go u siebie w telefonie jednak nie dziła nie wiem czemu.włanczam program w zakładce rules zaznaczam black list daje options i edit list.tam dodaje osobe z moich kontaktów (dodałem numer domowy by móc sprawdzić jak to działa) gdy dzwonie z domowego na komórke telefon normalnie się łączy.w zakładce status pisze active i received calls: 1. nie wiem czy ja coś zle ustawiam czy co.czemu nie działa tak jak powinno...prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony 16 paź 2007, 23:03 przez hudy8, łącznie zmieniany 1 raz.

#227637  autor: adiq1033
 16 paź 2007, 20:18
Podaj nam pełną nazwę programu. BlackList to ogólna nazwa dla takiego programu ;)

#227676  autor: dechomenon
 16 paź 2007, 22:13
a wiesz co zrób zresetuj telefon....i wtedy zobacz czy działa!

#227688  autor: hudy8
 16 paź 2007, 23:15
ok po zresetowaniu telefonu zaczoł działać ten program ale mam jesczze jedno pytanko czy są jakies bardziej skuteczne wersje tego typu programu bo ten jak sprawdzałem to działa w taki sposób ze gdy ktoś dzwoni to u mnie nie wyświetla się wogóle ze ktoś dzwoni ale dzwoniący do mnie słyszy ok 3 sygnały po czym słyszy informacje ze połączenie nie moze zostać zrealizowane.a czy sa jakieś programy żeby dzwoniący do mnie odrazu słyszał taka informacje albo sygnał zajętego numeru zamiast tych kilku sygnałów połączenia????

#227736  autor: adiq1033
 17 paź 2007, 12:40
Proponuje Ci zainstalowanie innego programu typu BlackList, mianowicie Advanced Call Manager. W nim możesz ustawić, aby osoba dzwoniąca pod Twój nr, słyszała sygnął zajętego numeru.

#227909  autor: hudy8
 17 paź 2007, 23:47
musze przyznac ze ten program który mi poleciłeś jest lepszy jednak nie do konca ponieważ dzwoniąc słysze jeden sygnał wolnego połączenia a puzniej dopiero sygnał zajety.czy jest mozliwość ustawienia by dzwoniący odrazu słyszał zajety sygnał albo moze jakis inny program ma ta mozliwość??
 #247650  autor: gyby
 26 sty 2008, 04:21
Ja mam podobny problem ale restart nic nie dał-ustawiłem status na aktiv dołaczyłem numer do Black listy zaznaczyłem czerwona kropką ze włączony i dzwonie ale normalny sygnał jest-ale jak zaznacze accept only list czerwona kropka jako "on" to to działa ale odrzuca wszystkie numery jakie dzwonią pomimo ze nie są na żadnej liście>ja potrzebuje zablokować jakies 2 numery jak to zrobić prosze o pomoc