• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #245074  autor: sanczo
 10 sty 2008, 23:16
Mam takie oto pytanko- zgrywam filmik rmvb na koma i wyswietla mi sie napis: "Nie mozna odtworzyc pliku video albo audio proba osobnego odtwarzania plikow".Pojawia sie czarny ekran z logo realplayera i slycha tylko dzwiek. Czy mozna jakos to zmienic?
I drugie pytanie- zainstalowalem smartmovie i nie "widze" filmow ktore przegralem w formacie avi...Nie wiem wogule jak mam cokolwiek odtworzyc przez smartmovie bo nie widze do niego zadnej ikonki ani niczego...

#245137  autor: Forest
 11 sty 2008, 11:51
sanczo pisze:zainstalowalem smartmovie i nie "widze" filmow ktore przegralem w formacie avi...Nie wiem wogule jak mam cokolwiek odtworzyc przez smartmovie bo nie widze do niego zadnej ikonki ani niczego...
Musisz odświeżyć liste odtwarzania. Gdzieś ta w ustawieniach powinno być.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#245139  autor: user_delete3
 11 sty 2008, 11:59
sanczo pisze:Mam takie oto pytanko- zgrywam filmik rmvb na koma i wyswietla mi sie napis: "Nie mozna odtworzyc pliku video albo audio proba osobnego odtwarzania plikow".Pojawia sie czarny ekran z logo realplayera i slycha tylko dzwiek. Czy mozna jakos to zmienic?
Realplayer w komórce nie odtworzy filmu rmvb, a jedynie pliki w formacie 3GPP i MPEG4, chociaż moge sie mylić, ale nie słyszałam aby ktos odtwarzał pliki rmvb w tel. komórkowym

#245148  autor: Forest
 11 sty 2008, 12:33
No nie otworzy. A może jeszcze ludzie by chcieli, żeby x264 (filmy w HD) otwierało? :lol:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB