• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #233498  autor: ewamonia
 15 lis 2007, 11:12
Wkrótce kupuję Nokię E65 i przedłużam umowę z Orange na kolejne 2 lata.
Mam pytanie :?: Czy mogę wziąć telefon bezpośrednio z salonu Nokii korzystając z profitów i promocji, jakie daje mi Orange za przedłużenie umowy? Czy salon Nokii będzie respektował "ulgi" Orange przeznaczone dla mnie? Czy muszę wziąć telefon tylko z salonu, gdzie podpiszę kolejną umowę?
Czytałam, że telefony z salonu Nokii są lepsze i mniej awaryjne.

Proszę o informacje. :roll:

#233508  autor: aga
 15 lis 2007, 12:08
ewamonia pisze:Czy salon Nokii będzie respektował "ulgi" Orange przeznaczone dla mnie?
nie
ewamonia pisze:Czy muszę wziąć telefon tylko z salonu, gdzie podpiszę kolejną umowę?
tak

#233510  autor: babeo
 15 lis 2007, 12:18
ewamonia pisze:Czytałam, że telefony z salonu Nokii są lepsze i mniej awaryjne.
Myślisz, że w salonie dostaniesz lepszy model spod lady? ;-)

#233512  autor: Asowsky
 15 lis 2007, 12:31
w Nokii dostałaby telefon bez syfu z Orange z nie modyfikowanym oprogramowaniem...

#233515  autor: [email protected]
 15 lis 2007, 13:08
hehe a po chleb idziesz do piekarni czy do spozywczaka (produkt jest ten sam) ;) ?
jak niechcesz miec soft orange to podpisz umowe u innego opa albo przedluz umowe bez telefonu (wtedy masz wiecej minut) a telefon kup sobie na allegro, albo sprawdz czy z tego modelu bedziesz mogl usunac zbedne orange'owe dodatki

#233516  autor: Prometo
 15 lis 2007, 13:13
ewamonia pisze:Wkrótce kupuję Nokię E65 i przedłużam umowę z Orange na kolejne 2 lata
Z tego co się orientuję to te Nokie akurat nie posiadają Orange menu. Musiałabyś się przejść do jakiegoś salonu Orange i sprawdzić na 100% lub zadzwoń do BOA i zapytaj.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl