witam! dzisiaj zmienilem operatora na ere ze wzgledu na to tanie gg w telefonie. i mam pierwszy problem. uzywam se m600i a w nim ta usluga jest platna ;/ nie wiem czemu placi sie za nia jak za normlane przebywanie w necie, ale tak jest. czym sie rozni od innych z symbianem? nie wiem.. ma ktos jakis sposób na to?
- Wszystko, co związane z Symbianem
zgodnie z tym co jest na stronie ery ten model niebedzie wspolpracowal z ta aplikacjamichas.krol pisze:witam! dzisiaj zmienilem operatora na ere ze wzgledu na to tanie gg w telefonie. i mam pierwszy problem. uzywam se m600i a w nim ta usluga jest platna ;/ nie wiem czemu placi sie za nia jak za normlane przebywanie w necie, ale tak jest. czym sie rozni od innych z symbianem? nie wiem.. ma ktos jakis sposób na to?
wszystkie modele współpracujące z ta aplikacja sa tutaj
po wyslaniu sms i probie wejscia na link uzyskasz info mniej wiecej takie ze Twoj terminal nie wspolpracuje z aplikacja.
wiec pozostaje korzystanie tradycyjne przy opłatach za połączenie z internetem
WIESZ NO WSZYTSKO FAJNIE, TYLKO GDZIE TAKIE MOZNA DOSTAC? :p JAK MASZL INKA TO PODAJraver4s pisze:musisz miec era gg a nie zwykle gg. Jak bedziesz mial dobre to wszystko bedzie w porzadku. Testowane na w950i.
Zobacz tutajmichas.krol pisze:WIESZ NO WSZYTSKO FAJNIE, TYLKO GDZIE TAKIE MOZNA DOSTAC? :p JAK MASZL INKA TO PODAJ

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl
http://www.forum-soccer.home.pl
heh, no wiem wiem.. ale koleszka wyzej powiedzial ze na w950i mu smiga wiec prosze o ta aplikacje.
mozesz sie pochwalic czy poszło i wszystko działamichas.krol pisze:heh, no wiem wiem.. ale koleszka wyzej powiedzial ze na w950i mu smiga wiec prosze o ta aplikacje.

sluchajcie juz to kilka dni temu rozgryzlem ale teraz moglem napisac! zawsze po wlaczeni m600i on sciaga ustawienia! pierwszy jaki bierze to ogolny ery! ten na abonament! musicie albo go wyrzucic albo zmienic ustawienia. sprawdzcie na stronie producenta. musicie tak wyczyscic konta internetowe zeby zostalo tylko konto blutacza i sciagnijcie nowe ze strony era.pl. dzieki